Product added to basket

Marcipan

Ren økologi

Marcipan

Vores rene og rå marcipan er kendt på sin høj kvalitet og er i blandt verdens bedste. Den laves af økologiske mandler og sukker - intet andet!

Vores marcipan er bl.a. egnet til hjemmelavet konfekt, kage eller bare at nydes ren.

Ved køb af marcipan fra Summerbird garanterer vi en enestående smagsoplevelse, hvor der ikke er gået på kompromis med råvarerne. Vores kvalitets marcipan er økologisk og kan købes både online og i vores Chocolaterier. 

Summerbird Marcipan

Hemmeligheden bag vores anerkendte, rene og rå marcipan er enkel: den indeholder kun to ingredienser: økologiske middelhavsmandler og sukker - intet andet!
Ved køb af marcipan fra Summerbird garanterer vi en enestående smagsoplevelse, hvor der ikke er gået på kompromis med råvarerne. Vores kvalitetsmarcipan er økologisk og kan købes både online og i vores Chocolaterier samt hos Summerbird-forhandlere.
Ligesom vi ikke går på kompromis med råvarerne, når vi laver fyldt chokolade og luksusflødeboller, behøver du heller ikke gøre det, når du skal bruge marcipan. Vores marcipan er helt ren og indeholder kun mandler og sukker. Den egner sig ikke blot til at spise ren, men også i bagværk, desserter og konfekt.

Summerbird-marcipan – jagten på den perfekte smag
Året var 1986. Noget så enkelt, som en bestilling på marcipansmåkager i sommerfugleform trillede ind, og Mikael Grønlykke, kok, konditor og grundlægger af Summerbird, var forberedt på at levere en intens smagsoplevelse, der tog udgangspunkt i de bedste råvarer.
Marcipanen var det centrale element i den søde fristelse – og det første element, der blev undersøgt.
Mikael Grønlykke vidste, hvordan den perfekte marcipan smagte – masser af rig og sød smag fra friske mandler, der bliver fremhævet med sukker. Ja, smagen af en god marcipan er unik men genkendelig – den hylder den fantastiske sødme, der er at finde i friske mandler. Men den marcipan var desværre ikke til at finde. Han blev mødt med oversøde og uspiselige mandelmasser, propfyldte med kemikalier og humbug.
Mikael Grønlykke påbegyndte omgående sin jagt efter den perfekte marcipan. En jagt, som ville ændre sætte gang i store projekter. At finde opskriften på den fuldendte marcipan blev Mikael Grønlykkes førsteprioritet – det måtte være muligt at udvikle den.
Efter to lange år med produktudvikling, blev den perfekte opskrift på marcipan etableret. Og det er netop denne kombination af ingredienser, der til dags dato stadig bliver anerkendt for sin gode, naturlige smag. Ingen tilsætningsstoffer og en kort, forståelig ingrediensliste.
I sidste ende blev den lille småkage til en lille chokoladeovertrukket marcipansommerfugl – Summerbirds Pure Amande. Et ikonisk produkt, der symboliserer craftsmanship, konstant stræben efter den ultimative smagsoplevelse og respekt for råvarerne. En lille chokoladesommerfugl, der med et vingeslag satte gang i endeløs kreativitet og udvikling.

Marcipan-ingredienser – hvordan laves marcipan?
Beskrivelsen på marcipan er enkel: marcipan er en sød masse, der fremstilles af mandler og sukker. Og det er netop de to ingredienser, vores marcipan er baseret på. Summerbirds marcipan indeholder udelukkende mandler og sukker – og vi går aldrig på kompromis med hverken råvarer eller smag.
Ethvert produkt er mere end blot en ideel sammensætning af ingredienser – helheden bliver påvirket af delenes kvalitet. Og den påstand er akkurat, når det kommer til marcipan. Opskriften på den perfekte marcipan findes ved at justere omhyggeligt på ingredienser, mængder og smagskombinationer. Men man når ikke langt med en fantastisk opskrift, hvis ens ingredienser er under middel.

Marcipan-opskrifter – opskrifter med marcipan
Summerbirds marcipan egner sig ikke blot til at spise ren, men kan med fordel også anvendes i bagværk, desserter og til konfekt. Vi har i Danmark en stor konfekttradition, og i de fleste søde fristelser finder man marcipan som hovedingrediens.
Summerbirds kærlighedshistorie med marcipan er lang og under konstant udvikling. Vores famøse flødeboller indeholder alle en tyk bund af rå marcipan. Denne smagsnuance giver flødebollerne mere kant, og spiller harmonisk med den lette skum og intense chokolade.

Du kan lære, hvordan du laver flødeboller med marcipanbund lige her:

>> Grand Cru flødeboller med jordbær – opskrift på flødeboller med marcipanbund