Product added to basket

Nougat

Køb ren økologisk nougat

Nougat

Vores nougat er kendt for sin høje kvalitet. Den laves af økologiske hasselnødder, god mørk økologisk chokolade samt vanilje.  

Vores økologiske nougat er enestående i bagværk men kan også nydes ren. 

Object reference not set to an instance of an object.

Summerbird Nougat

Object reference not set to an instance of an object.

Summerbirds nougat er en enestående smagsoplevelse, der er baseret på få, enkle ingredienser. Den laves af økologiske hasselnødder, god mørk økologisk chokolade samt rørsukker. Vores bløde nougat er kendt for sin enestående smag, og hemmeligheden bag er unikke ingredienser af den højeste kvalitet.
Fantastiske smagsoplevelser bliver skabt af de bedste ingredienser. Ren kraftfuld nougat med et stort indhold af hasselnødder, mørk chokolade og rørsukker. Den egner sig ikke blot til at spise ren, men også i bagværk, desserter og konfekt.

Nougat-ingredienser – hvad er nougat?
Nougat er kort sagt en blød, sød masse lavet på hasselnødder og chokolade. Og Summerbirds nougat lever op til den beskrivelse. Den indeholder kun 3 ingredienser: hasselnødder, mørk chokolade og rørsukker. Alle ingredienser er selvfølgelig økologiske, og vi bestræber os altid efter at finde de mest velsmagende råvarer.
Den bedste nougat tager udgangspunkt i enestående hasselnødder – og helst mange af dem! 

Nougat-fristelser – opskrifter med nougat
Nougat egner sig ikke blot til at spise ren, men kan med fordel også anvendes i alverdens opskrifter. Vi møder nougat især i konfekt og trøfler, men der er andre søde fristelser, der får gavn af nougatens søde, nuancerede smag.
Hos Summerbird har vi udviklet en række opskrifter med nougat, som du kan finde her

 

Gianduja trøffel – konfekt med nougat, nødder og chokolade
Denne velsmagende konfekt med nougat, hasselnødder og chokolade bør være en basisopskrift i julens søde køkken. Smage som frisk kakao, nougat og chokolade bliver i denne nemme og hurtige opskrift fremhævet af blandt andet lidt salt og tranebærrenes syrlighed.

Grundlaget i denne opskrift er enkel: chokolade og nougat, der harmonerer og skaber en base, der er ekstrem nem at personalisere. Man kan for eksempel med fordel anvende mælkechokolade i stedet for mørk chokolade, rosiner kan erstatte tranebærrene, eller man kan komme mandler i, i stedet for de ristede hasselnødder.

Chokoladesandkage – sandkage-opskrift med nougat
Denne enkle opskrift på chokoladesandkage med hasselnødder, nougat og kirsebær fremhæver ingrediensernes unikke smage. At tilføje nougat til ingredienslisten på en sandkage giver det endelige resultat en mere cremet og mindre tør konsistens.

Denne sandkage med hasselnødder, nougat og kirsebær er en populær dessert og prikken over i'et efter en god middag. Kombinationen af hasselnødder, nougat og kirsebær giver kagen en god intensitet. Kirsebærrenes syrlighed og bløde frugtkød harmonerer perfekt med kagens sødme. Samtidig giver de ristede hasselnødder en vis grad sprødhed, der overrasker og afbalancerer kagens ellers cremede konsistens.Denne sandkage kan evt. serveres med god økologisk vaniljeis.