Product added to basket

 

The Complete Gift

Pris: 3.700 kr.

THE COMPLETE GIFT indeholder 1 Collection 96 gaveæske bestående af 96 stykker økologisk chokolade samt 5 signerede og nummererede papirkunstværker i dimensionerne 30-38 cm.

 

 

The Gift #1

Pris: 1.056 kr.

THE GIFT #1 indeholder 2 gaveæsker med 10 sommerfugle i hver samt 1 signeret og nummereret papirkunstværk i dimensionen 38 cm.

 

 

 

The Gift #2

Pris: 548 kr.

THE GIFT #2 indeholder 1 Amber Miniature-gaveæske samt 1 signeret og nummereret papirkunstværk i dimensionen 30 cm.

 

 

 

The Gift #3

Pris: 825 kr.

THE GIFT #3 indeholder 1 Collection 27 gaveæske bestående af 27 stykker økologisk chokolade samt 1 signeret og nummereret papirkunstværk i dimensionen 30 cm.

 

 

 

The Gift #4

Pris: 1.300 kr.

THE GIFT #4 indeholder 1 Collection 48 gaveæske bestående af 48 stykker økologisk chokolade samt 1 signeret og nummereret papirkunstværk i dimensionen 38 cm.

 

 

 

 

Sommerfugleeffekt

De har det tilfælles, at de elsker sommerfugle. Hvor den ene støber dem i chokolade, klipper den anden dem i papir. Nu forener de deres passion for sammen at skabe den ultimative gave.

 

The Gift er et samarbejde mellem Summerbird Organic og kunstner Marianne Eriksen Scott-Hansen, der nu gør det muligt at bestille chokolade sammen med kunstneriske blomster i knitrende papir.

 

 

 

Papir poesi

Idéen til motiverne fik Marianne Eriksen Scott-Hansen under ét af sine mange ophold på Summerbird Organics fynske herregård, Østrupgård. En herregård fra middelalderen, der er kendt for Karen Brahes imponerende bogsamling. En samling, der inspirerede Marianne Eriksen Scott-Hansen til at forandre bibliotekets todimensionelle bøger til tredimensionelle blomster klippet og tænkt som klassiske papirklip og poetiske gækkebreve.

 

 

 

Blomster vokser ud af historien

I dialogen mellem Summerbirds Organics hvide univers og Marianne Eriksen Scott-Hansens farvestrålende, opstod en mat palet af hvide, grå og rosa nuancer, der reflekterer og tager farve af hinanden. Med det resultat, at frem vokser en flora med både gule, grønne og violette kronblade og stængler.

Kollektionen består af fem forskellige motiver af både runde og stjerneformede blomsterhoveder med stængler og blade, der gengiver historien om Summerbird Organics ikoniske sommerfugle og hjerter i chokolade.