Product added to basket

Valentine Collection

Pris: 488 kr.

En gaveæske, der egner sig perfekt som kærlighedserklæringen og til alle som sætter pris på æstetik, gastronomi og kvalitet.

 

 

Valentine Giftbag

Pris: 258 kr.

En elegant og eksklusiv Valentine-gavepose fyldt med 3 af vores mest succesfulde Amber-varianter.

 

 

Raspberry Red - Dragerede mandler

Pris: 54 kr.

Let ristede spanske mandler, drageret med et tyndt lag praliné og mælkechokolade og afslutningsvis vendt i det fineste pulver af solmodne hindbær. En harmonisk og raffineret mandel med konsistens og frugtighed.

 

 

 

Tapas for to i en flot gaveæske

Pris: 130 kr.

Vores populærere Tapas-gaveæske indeholder en variation over små elegante stykker fyldte chokolader. Æsken byder på en verden af velsmag i form af f.eks. praliné, hindbær, mint eller passion. Ganske enkelt den perfekte gaveæske til en Valentines dag og for dem, som sætter pris på små dekadente smagsoplevelser og harmoni.

 

 

 

En kærlighedserklæring

Valentinsdag er oprindeligt opkaldt efter præsten Valentin, der boede i det gamle Rom. Her havde kejseren forbudt soldater at blive gift, men Valentin brød forbuddet og viede unge forelskede par. Da det blev opdaget, blev han fængslet og dræbt. Men inden da forelskede han sig i fængselsbetjentens datter, og nåede at sende hende verdens første Valentins-brev.

I dag er Valentinsdag en anledning til at fejre kærligheden. Ikke bare til sin kæreste, men til de mennesker og de ting i livet, der betyder noget for en. Og det kan være en anledning til at give plads til at elske og forkæle sig selv. Den kærlighed er mindst lige så vigtig som kærligheden til de nærmeste.

The Gift

THE GIFT er en kærlighedserklæring, der smager af chokolade og eventyr. THE GIFT er den ultimative gave, som er opstået i et passioneret samarbejde mellem Summerbird Organic og kunstneren Marianne Eriksen Scott-Hansen og har kærligheden til sommerfugle og naturens vilde flora som omdrejningspunkt. THE GIFT indeholder Summerbirds ikoniske chokolade og dragerede mandler sammen med håndklippede blomster i knitrende papir. Så fejringen af kærligheden efterfølgende kan stå som et dekorativt og eventyrligt blomstrende minde om en særlig dag eller en særlig person.

SE DEN HER

Smagen af kærlighed

Kærlighed og mad kan man ikke leve uden. Kærlighed er sødt, salt og krydret, det er noget, man giver og skal være taknemmelig for at få. Hos Summerbird hylder vi kærligheden lidt ekstra i anledning af Valentinsdag. Vi har nøje udvalgt vores favoritter og kommer omkring hele smagsspektret i vores limited edition Valentines Collection af kærlighedsmundfulde.