Atletes raw bar

Athletes raw bar er for dig, der cykler på arbejde. For dig, der løber efter bussen. For dig, der springer op ad trappen for at vække dit barn om morgenen. For dig, der går en tur i skoven i weekenden. Og for dig, der holder en pause efter træning. Athletes er til alle os, der bruger vores krop i hverdagen.
Kakaofrugt Raw Bar (1)Kakaofrugt Raw Bar (2)
Kokos & Mango Raw Bar (1)Kokos & Mango Raw Bar (2)
Hindbær Raw Bar (1)Hindbær Raw Bar (2)
Protein Raw Bar (1)Protein Raw Bar (2)
fordi vi ikke kunne lade være
Athletes raw bar blev skabt, fordi vi ikke kunne lade være. Gennem mange års økologisk produktion i Summerbird havde vi fået opbygget et enestående netværk til dygtige og passionerede producenter af råvarer - nødder, mandler og kakaobønner. Og vi vidste, at vi med de ingredienser ville kunne lave den ultimative raw bar.
Only nature's ingredients
Vores raw bars består af 100% økologi og god energi. Vi bruger kun naturens egne ingredienser og vælger en eller flere favoritter ud, når vi blander de enkelte barer

den perfekte snack

Athletes raw bar er den perfekte snack, når du har brug for en mundfuld god energi på farten, efter træning eller på jobbet. Athletes raw bars fås i flere størrelser, til den lille eller den lidt større sult. Til dig selv eller til deling med dine venner eller kolleger.

oplev athletes universet