ATHLETES RAW BAR

Athletes raw bar er for dig, der cykler på arbejde. For dig, der løber efter bussen. For dig, der springer op ad trappen for at vække dit barn om morgenen. For dig, der går en tur i skoven i weekenden. Og for dig, der holder en pause efter træning. Athletes er til alle os, der bruger vores krop i hverdagen.

OPLEV ATHLETES UNIVERSET HER

AN INNOCENT PLEASURE

ATHLETES RAW BAR består
udelukkende af naturlige ingredienser. Knasende mandler og nødder, saftige bær
og frugter og kakaobønner. Ren økologisk energi.

ONLY NATURE'S INGREDIENTS

Vores raw bars består af 100% økologi og god energi. Vi bruger kun naturens egne ingredienser og vælger en eller flere favoritter ud, når vi blander de enkelte barer

DEN PERFEKTE SNACK

Athletes raw bar er den perfekte snack, når du har brug for en mundfuld god energi på farten, efter træning eller på jobbet. Athletes raw bars fås i flere størrelser, til den lille eller den lidt større sult. Til dig selv eller til deling med dine venner eller kolleger.

“100% organic and only Nature’s ingredients”

FORDI VI IKKE KUNNE LADE VÆRE

Athletes raw bar blev skabt, fordi vi ikke kunne lade være. Gennem mange års økologisk produktion i Summerbird havde vi fået opbygget et enestående netværk til dygtige og passionerede producenter af råvarer - nødder, mandler og kakaobønner. Og vi vidste, at vi med de ingredienser ville kunne lave den ultimative raw bar.

BECAUSE HEALTH IS THE NEW WEALTH

En sund sjæl i et sundt legeme, lyder et gammelt citat. Og vi er enige. Mental og fysisk balance hænger sammen – og vi gør både vores krop og sjæl en tjeneste, når vi baserer vores kost på gode økologiske råvarer. Det er hele tilgangen bag Athletes raw bar.

Ambefalet til dig