ORIGIN

Summerbird Organic er bygget på omhu og dedikation. Vi søger det ultimative.

Det gælder i forhold til alle vores råvarer og måden, vi forarbejder dem på. Vi går efter det fuldendte. Det er kernen i vores virke. Vores passion. Det, der får os op om morgenen. Vi er kompromisløse, når det gælder smag.

MERE END BARE CHOKOLADE

  • MARCIPAN

    Kvaliteten, mængden og håndteringen af mandlerne er den altafgørende ingrediens i en perfekt marcipan. Vores nøje udvalgte middelhavsmandler stenvalses nænsomt, da denne proces sikrer den mest optimale struktur i den færdige marcipan. Samtidigt bibeholdes de fine, florale nuancer og unikke olier, som middelhavsmandlerne bidrager med. Efter mandlerne er valsede, ristes de nænsomt i kobberkedler, hvor smagende udvikles og dybden i smagen opstår.

  • NOUGAT

    Vores nøje udvalgte hasselnødder ristes let, finvalses og blandes med en frugtig mørk chokolade 70 % på rene Peru-bønner. Resultatet er en dyb og intens nougat med en tydelig smag af hasselnødder og en silkeblød tekstur. Netop kvaliteten, mængden og håndteringen af hasselnødderne er den altafgørende ingrediens i en perfekt nougat.

  • CROQUANT

    Vores hasselnøddekrokant laver vi i kobberkedler, hvor vi karamelliserer økologisk rørsukker, og vender let ristede Piemonte-hasselnødder i den flydende karamel. Herefter afkøles de karamelliserede hasselnødder og knuses groft.

  • KAKAO-BØNNER

    Størstedelen af vores mørke chokolader er baseret på den originale kakaobønne, Arriba Nacional, der vokser langs Guayas-floden i Ecuador, og anses for at være blandt de fineste kakaobønner i verden. Vores risteri modtager kakaobønnerne direkte fra mindre landbrugskooperativer. I den færdige chokolade bidrager bønnen med en frugtig, aromatisk og dyb smag.

  • AMBER

    Vores revolutionerende, ravgyldne chokolade med sit eget unikke smagsunivers af sødme, frugtnoter, en let bitterhed og en silkeblød konsistens, er en vigtig del af vores råvareunivers. Vi bruger den som base i vores karamel, til at omfavne vores dragerede mandler og nødder eller som grundstammen i flere af vores håndlavede barer.

  • MANDLER

    Til vores dragerede mandler benytter vi udelukkende mandler fra spanske mandelbønder, som er berømte for deres mandelkultur. Særligt sorter som Marcona, Largueta og Valencia udmærker sig ved deres høje indhold af mandelolie samt den aromatiske mandelsmag, struktur og fugtige konsistens.

  • HASSEL-NØDDER

    Vores italienske Piemonte-hasselnødder er PGI-certificerede, hvilket et en anerkendelse af nøddernes unikke kvaliteter og geografiske oprindelse i Piemonte. Smagen er dyb og nuanceret på grund af hasselnøddernes høje indhold af olie og egner sig derfor godt til at blive let ristede.

  • KARAMEL

    Vores karamel koges på kedler og røres med brunet, økologisk Thise-smør, vores ravgyldne Amber-chokolade samt en smule saltflager.

  • GRUÉ

    Grué er rene, soltørrede kakaobønner som ristes let og knuses. Vores grué fremstilles af den originale kakaobønne, Arriba Nacional, der vokser langs Guayas-floden i Ecuador, og anses for at være blandt de fineste i verden.

  • CANDIED ORANGE

    Vores confiterede skal af solmodne, økologiske appelsiner fra regionen omkring Valencia i Spanien er henkogt i en klassisk sukkersirup for at bevare smag, farve og tekstur.

  • MÆLK

    Mælkepulver er en naturlig og vigtig del af lyse chokolader. Vores mælkepulver bliver kun lavet på mælk fra græssende økologiske malkekøer i perioden fra 15. april til 1. november, hvilket efterlader en friskere smag i chokoladen.

  • Vanilje

    Vanilje er en vigtig ingrediens i fremstillingen af vores råchokolade med dens elegante og raffinerede aroma. Vi bruger den økologiske klassiske bourbonvanilje, fra vaniljeorkidéen Vanilla Planifolia, som bl.a. høstes på Madagaskar i Det Indiske Ocean. Vaniljesmagen er rig, dyb og intens

  • Lakrids

    Vores økologiske lakrids kommer fra Calabrien i Syditalien, som er verdenskendte for deres høje kvalitet af lakrids, som skabes via mineralerne i jorden og det varme klima. Smagen er kraftig, let sødelig og med noter af anis og fennikelfrø.