Flødeboller

Vores økologiske flødeboller har siden 2002 sat nye standarder på det gastronomiske landkort.
Det hele startede med en revolution af den konventionelle flødebolle, der fik ny kraft gennem en modernisering og nuancering i både smag, udtryk og råvarens beskaffenhed. Og revolutionen var ganske enkel! En saftig marcipanbund af den bedste marcipan, en raffineret vaniljeskum på ægte vanilje og sidst, men ikke mindst, et tykt lag ordentlig mørk chokolade. 

Grand Cru

Den legendariske og prisbelønnede Grand Cru var den første Summerbird-flødebolle. Den så dagens lys i 2002 og satte for alvor Summerbird på det gastronomiske landkort. Opskriften var, dengang som nu, ganske enkel: marcipanbund af stenvalsede middelhavsmandler, toppet med friskt skum, tilsmagt med rigelige mængder vanilje, og afslutningsvist overtrukket med et godt lag mørk chokolade Amazonas 61 %. En uimodståelig flødebolle, der har karakter, dybde og kant, og efterlader et indtryk af kvalitet, håndværk og respekt.

Bestil den her