Konkurrencebetingelser - Fang sommerfuglen

 

Konkurrencebetingelser

Officielle regler for Summerbirds Heartland flødebolle-konkurrence "Fang sommerfuglen" – ved deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidig følgende vilkår:

 

  1. Arrangør

Summerbird Organic

Mandel alleen 6

5610 Assens

Danmark

 

  1. Hvem må deltage?

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år og have folkeregisteradresse i Danmark. Ansatte hos Summerbird Organic samt deres familier kan ikke vinde i konkurrencen. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet af eller associeret med Facebook eller andre end os.

 

  1. Hvordan deltager du?

Du deltager ved at købe en æske af vores Limited Edition Heartland Grand Cru.

 

  1. Hvordan vinder du?

Der vil blive kåret 6 vindere. Vinderne vil være modtagerne af én af de 6 æsker hvori der er landet en smuk sommerfugl. Der vil ligeledes være et kort i æsken, med en unik gavekode der skal oplyses til marketing@summerbird.dk. Vinderen har indtil 31. juli 2023 til at indløse præmien.

 

  1. Præmie

Præmien vil bestå af den ultimative picnickurv, som indeholder:

1x Summerbird Sparkling
1x Mini Heartland Flødeboller
1x Amber gaveæske
1x Amber Miniature
1x Raspberry Red
1x Amber Dragée
1x Amber Croquant

 

  1. Håndtering af personoplysninger

Summerbird Organic håndterer dine oplysninger i overensstemmelse med persondataloven.

 

  1. Ansvar og rettigheder

Summerbird Organic forbeholder sig retten til at ændre i konkurrencens vilkår, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Summerbird Organic sig retten at ekskludere brugere uden varsel. Summerbird Organic frasiger sig et hvert ansvar for:

  • Direkte, indirekte eller utilsigtet tab, der er forårsaget af brug af Facebook.
  • Sumerbird Organic bærer intet ansvar for eventuelle trykfejl og utilsigtede misforståelser i forbindelse med konkurrencen.

 

 

Tvister i forbindelse med denne konkurrence er underlagt dansk lovgivning med undtagelse af dansk international privat- og handelsret og CISG. Tvister, som ikke kan afsluttes mindeligt, vil blive behandlet af de danske domstole.