Konkurrencebetingelser - Heartland festival

 

Konkurrencebetingelser for Summerbird Heartland konkurrence 2023:

 

Konkurrencebetingelser

Officielle regler for Summerbirds Heartland konkurrence 2023 – ved deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidig følgende vilkår: 

 

  1. Arrangør

Summerbird Organic

Mandel alleen 6

5610 Assens

Danmark

 

  1. Hvem må deltage?

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år og have folkeregisteradresse i Danmark eller Norge, dog er transportomkostninger ikke dækket af præmien. Ansatte hos Summerbird Organic samt deres familier kan ikke vinde i konkurrencen. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet af eller associeret med Facebook eller andre end os.

 

  1. Hvordan deltager du?

Du deltager i konkurrencen ved at tilmelde dig Summerbird-klubben via konkurrence-siden, hvor du vil modtage vores klubmail samt påmindelser om vores kommende konkurrencer, events, tilbud, nyheder, produktlanceringer m.m. Hvis du allerede er medlem af Summerbird-klubben, har du også mulighed for at deltage i konkurrencen. Udfyld blot dine informationer og deltag i konkurrencen. Vi trækker lod blandt alle der har deltaget 

 

  1. Vindere

Vinderen trækkes blandt alle som har deltaget gennem vores kampagne-side. Vinderen får direkte besked på mail eller telefon. Det er vinderens ansvar at få indløst præmien. Summerbird Organic forbeholder sig retten til at offentliggøre vinderen  Summerbird Organics Facebook-side og Instagram-profil. Vi offentliggør vinderen når vinderen har taget kontakt. Vinderen har indtil 31. maj 2023 til at kontakte os. Vinderne bestemmer selv hvem præmien skal gives til og vi offentliggør ikke navne eller informationer på de personer der er blevet nomineret i konkurrencen.  

 

  1. Præmie

En eksklusiv Heartland Festival-oplevelse for to personer til en værdi af 9.500 kr, samt nye og kendte smagsoplevelser hos Summerbird Organic i Tasteland.

 

  1. Håndtering af personoplysninger

Summerbird Organic håndterer dine oplysninger i overensstemmelse med persondataloven.

 

  1. Ansvar og rettigheder

Summerbird Organic forbeholder sig retten til at ændre i konkurrencens vilkår, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Summerbird Organic sig retten at ekskludere brugere uden varsel. Summerbird Organic frasiger sig et hvert ansvar for:

  • Direkte, indirekte eller utilsigtet tab, der er forårsaget af brug af Facebook.
  • Summerbird Organic bærer intet ansvar for eventuelle trykfejl og utilsigtede misforståelser i forbindelse med konkurrencen.

Tvister i forbindelse med denne konkurrence er underlagt dansk lovgivning med undtagelse af dansk international privat- og handelsret og CISG. Tvister, som ikke kan afsluttes mindeligt, vil blive behandlet af de danske domstole.