PÅSKE

Vi fejrer foråret og naturens økologiske smage med sprøde forårsmandler, chokolade med frugtige noter og raffinerede påskeæg der har referencer til både moderne gastronomi og det klassiske franske køkken. Et sprudlende univers, hvor alle sanser bliver bragt i spil.

Silver Eggs

Årets sølvæg er designet med inspiration fra de smukke tekstiler, som kom til verden i aztekernes imperium. Chokoladefolket Aztekerne så kunst som et guddommeligt kald og forevigede deres religion, myter og historie i dynamiske og fortællende motiver i keramik, ædle metaller og bløde tekstiler.
Sølvæggene er fyldt med årets økologiske chokoladepåskeæg.

Påske gaveæsker

Påskeæg skaber glæde og hvad er bedre end at overraske med en smuk gaveæske fyldt med flotte, velsmagende påskeæg.
Summerbirds chokoladepåskeæg er en blanding mellem det klassiske traditionelle og den moderne gastronomi. Vi har ganske enkelt brugt naturen, råvaren og det klassiske håndværk som vores inspirationskilde og skabt et univers hvor alle sanser og indtryk bliver sat i spil.

Couture Eggs

Egg Couture er en forførende påskenyhed, inspireret af forårets farver og smage.

Påske specialiteter

Vi hylder foråret med vores økologiske påskemundfulde af raffinerede chokoladebarer, chokoladeæg og økologiske dragerede mandler og hasselnødder, der smager af rent forår. Smagfulde chokoladedelikatesser, perfekt til påskebordet eller som en fin værtindegave.

Chokolade påskeæg

Påskeæg betyder forår, liv og lys. Påskeæg betyder gækkebreve fra børn og barnlige sjæle, fint dækkede påskeborde med de første spirende blomster og grene og samvær med venner og familie.

Påskeægget bebuder forårets komme 

Påskeæg betyder forår, liv og lys. Påskeæg betyder gækkebreve fra børn og barnlige sjæle, fint dækkede påskeborde med de første spirende blomster og grene og samvær med venner og familie. Summerbirds påskeæg er inspireret af naturens delikate farver og toner. De hylder både klassiske smage og moderne gastronomi og spreder glæde som værtindegave eller som både smukke og spiselige dekorationer på påskebordet.  
Årets sølvæg er designet med inspiration fra de smukke tekstiler, som kom til verden i aztekernes imperium. Sølvægget er det 19. i serien og fås i tre størrelser – miniature, classic og grande. 

Tid til æggejagt 

”Kig oppe, kig nede, du skal bare lede…” Sådan lyder en linje i en af de sange, som mange familier synger ved påsketid, når de sammen skal finde gemte chokoladepåskeæg. Oppe eller nede, ude eller inde. I haver eller i stuer. Påsken er tid til at samles og lege, børn og voksne sammen. Tid til at gemme, finde og nyde de chokoladepåskeæg, som smager af forårssol og spirende grønt. Vi hylder foråret, påsken og den traditionelle æggejagt med vores forårskollektion af økologiske chokoladepåskeæg i mange variationer.