Råvarer

Jagten på det ultimative

Det gælder i forhold til alle vores råvarer og måden, vi forarbejder dem på. Vi går efter det fuldendte. Det er kernen i vores virke. Vores passion. Det, der får os op om morgenen. Vi er kompromisløse, når det gælder smag. 

Vi søger konstant det ypperligste fra naturens skatkammer. Vores kakaobønner kommer fra Equador, som er kendt for at være landet med det aller fineste terroir for kakaobønnen. Kakaobønner fra Equador opnår de højeste priser, på grund af deres intense frugtige smag og det præcise chokoladeudtryk. Summerbird Organic har et strategisk og langsigtet samarbejde med de dygtigste agronomer og kakaofarmere, der dyrker økologisk i regnskovens skygge. Mere bæredygtigt bliver det ikke.

Kompromisløse producenter

Vores hasselnødder kommer fra Piemonte. Her dyrkes de på stejle skråninger 600 meter over havoverfladen og opnår en unik sødme, form og sprødhed. Hasselnødder fra Piemonte koster det tredobbelte af andre nødder, og det er ikke uden grund. De er helt uden for kategori i smagfuldhed og tekstur. 
Vores syltede appelsiner kommer fra verdens bedste producent i Sydfrankrig. Han har viet sit liv til en helt formidabel produktion af syltede appelsiner, citroner og ikke mindst en genial kastanjepure. Vores aromatiske mandler kommer fra Spanien, hvor vi konstant er på udkig efter de bedste. Vi er drevet af skabertrang.

Unikke oplevelser

Vi går efter at skabe de ypperste produkter. Som danske møbelarkitekter, hvis stærke designklassikere i dag giver æstetisk nydelse i hjem verden over. Eller som dedikerede ingeniører, der ikke helmer, før de har udviklet den ultimative Formel 1-motor. Hos Summerbird Organic er vi utrættelige i vores søgen efter at producere unikke oplevelser, baseret på håndværk og økologiske råvarer.