100% ØKOLOGISK

Summerbird Organic

Summerbird Organic er bygget på omhu og dedikation. Vi søger det ultimative og vores passion udkommer i hvert enkelt af vores produkter.
Det er helt grundlæggende at være så tæt som muligt på det ypperste fra naturens skatkammer og arbejde ud fra at finde de bedste råvarer og producere så enkelt som muligt.
I Summerbird er vi utrættelige i vores søgen efter at producere unikke oplevelser, baseret på håndværk og økologiske råvarer.

  • Package

    FRI FRAGT på alle ordrer over 249 kr*

  • Truck

    Vedlæg en personlig korthilsen

  • Leaf

    100% Økologisk - Kun det bedste fra naturen

Gaveæsker

Vores smukke og populære gaveæsker byder på en verden af velsmag. Æskerne egner sig ikke blot som gave, men i den grad til alle, som sætter pris på klassisk velsmag, godt håndværk og fantastiske råvarer.

Fang sommerfuglen

En smuk og yndefuld chokoladesommerfugl er landet på vores Heartland Grand Cru flødebolle.
Bestil vores Heartland Grand Cru Limited Edition og deltag i konkurrencen om den ultimative picnickurv til en værdi af 1660 kr.

Bestil Heartland Grand Cru her

FLØDEBOLLER

Vores økologiske flødeboller har siden 2002 sat nye standarder på det gastronomiske landkort.
Det hele startede med en revolution af den konventionelle flødebolle, der fik ny kraft gennem en modernisering og nuancering i både smag, udtryk og råvarens beskaffenhed. Og revolutionen var ganske enkel! En saftig marcipanbund af den bedste marcipan, en raffineret vaniljeskum på ægte vanilje og sidst, men ikke mindst, et tykt lag ordentlig mørk chokolade. 

Bestil her

OPSKRIFTER

Gå på opdagelse i Summerbirds univers af smagfulde opskrifter, alle med afsæt i vores økologiske chokoladeprodukter.

Se alle opskrifter

AMBER

Amber er en revolutionerende nordisk chokolade med sit eget unikke smagsunivers af sødme, frugtnoter, en let bitterhed og en cremet konsistens.
En patenteret chokolade helt uden for kategori - hverken hvid, fløde eller mørk.
Amber er en gylden økologisk nyhed, baseret på det ultimative håndværk, innovation og en kompromisløs søgen efter de bedste råvarer.

Bestil her

THE GIFT

The Gift er som alle andre gaver en kærlighedserklæring! Men nu smager gaven af andet end chokolade. Nu smager den også af eventyr, der efterlader en blomstrende erindring om en særlig dag eller en kær person.

Se The Gift her

Mød vores farmere

Vi køber råvarer hos nøje udvalgte farmere. Dygtige
mennesker med en kæmpe dedikation til den rene råvare og den utæmmede natur. Mennesker, der kan frembringe den unikke smag af økologisk vildskab.

Økologisk vildskab

Den økologiske drift er ren og forvaltes i samspil med naturen. Det giver de økologiske råvarer en smag af underfundig originalitet, som stadig er intakt i den færdige chokolade. Derfor er alle vores produkter certificerede økologiske.

Smagen af økologisk vildskab

Vi søger konstant det ypperligste fra naturens
skatkammer. Vores kakaobønner kommer fra Equador, som er kendt for at være landet med det allerfineste terroir for kakaobønnen. Kakaobønner fra Equador opnår de højeste priser på grund af deres intense frugtige smag og det præcise chokoladeudtryk.

Summerbird har et strategisk og langsigtet samarbejde med de dygtigste agronomer og kakaofarmere, der dyrker økologisk i regnskovens skygge.

Mere bæredygtigt bliver det ikke.

Håndværk

Vores syltede appelsiner kommer fra verdens bedste producent i Sydfrankrig. Han har viet sit liv til en helt formidabel produktion af syltede appelsiner, citroner og ikke mindst en genial kastanjepure.

Vores aromatiske mandler kommer Spanien, hvor vi
konstant er på udkig efter de bedste.

Vi er drevet af skabertrang.

Vi går efter at skabe de ypperste produkter. Som danske møbelarkitekter, hvis stærke designklassikere i dag giver æstetisk nydelse i hjem verden over. Eller som dedikerede ingeniører, der ikke helmer, før de har udviklet den ultimative Formel 1-motor. I Summerbird er vi utrættelige i vores søgen efter at producere unikke oplevelser, baseret på håndværk og økologiske råvarer.

"Alt hvad mennesker gør, kan være kunst"

kunst er en bestræbelse af en meget høj kvalitet

Så snart man træder inden for hos virksomheden Summerbird Organic, mærker man, at her foregår noget ganske særligt. Det hænger i væggene, at her er en virksomhed, der søger det ultimative. Hver eneste dag.

Kærligheden til produktet og den konstante udvikling
af det har bragt Summerbird Organic til den nuværende stærke position på markedet. For det er i produktudviklingen, kræfterne er blevet lagt, snarere
end i markedsføring.

Only nature’s ingredients

I 1986 sad Folketinget og arbejdede på Danmarks første
regelsæt omkring økologi. Samme år kom Summerbird på markedet med sin kridhvide minimalistiske æske, tæt pakket med chokoladesommerfugle. På æsken stod printet med sort: Only nature’s ingredients.

Det er helt grundlæggende for Summerbird at være så tæt som muligt på det bedste fra naturens skatkammer. Fra starten tog vi afstand fra uendeligt lange ingredienslister, fyldt med kunstige aromaer, farve- og tilsætningsstoffer. I stedet arbejdede vi ud fra at finde de bedste råvarer og producere så enkelt som muligt.

I hjertet af Summerbird er vores eget risteri, som er udviklet til at kunne producere den allerfineste mørke cru-chokolade. Men som også bruges til at nørde med at udvikle nye typer chokolade, der ikke før har været på markedet.