VARM CHOKOLADE “AMAZONAS 61%”
Ingredienser
200 g mørk chokolade Amazonas 61 %
1 stang vanilje
1 spsk. rørsukker
3 cm rød chili
1 L. sødmælk
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Gudedrik
- Hak chokoladen.
- Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og knus kornene ud i 1 spsk. rørsukker, således kornene bliver løsnet fra hinanden.
- Flæk den røde chili og fjern kernerne.
- Kom chokolade, vaniljestang, vaniljesukker, chili og mælk i en tykbundet gryde og bring det langsomt tæt på kogepunkt under omrøring til chokoladen er smeltet.
- Træk herefter gryden fra varmen, fjern vaniljestang og chili og serverer den varme chokolade straks. Dekorer med flødeskum.
Ingredienser
- Amazonas 61%
74 DKK
Se andre opskrifter
- Af Summerbird Organic 4. Oktober 2024
Brownie Amazonas 61 %
- Af Summerbird Organic 27. September 2024
Brombærflødebolle
- Af Summerbird Organic 18. September 2024
Chokoladetærte med Amber Classic-karamel og blåbær
- Af Summerbird Organic 13. September 2024
Choux au Craquelin