VARM CHOKOLADE “AMAZONAS 61%”

VARM CHOKOLADE “AMAZONAS 61%”

Af Summerbird Organic 4. December 2023

Ingredienser

200 g mørk chokolade Amazonas 61 %

1 stang vanilje

1 spsk. rørsukker

3 cm rød chili

1 L. sødmælk

 

Sådan gør du

Du kan markere de punkter du allerede har gennemført

01

Gudedrik

  • Hak chokoladen.
  • Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og knus kornene ud i 1 spsk. rørsukker, således kornene bliver løsnet fra hinanden.
  • Flæk den røde chili og fjern kernerne.
  • Kom chokolade, vaniljestang, vaniljesukker, chili og mælk i en tykbundet gryde og bring det langsomt tæt på kogepunkt under omrøring til chokoladen er smeltet.
  • Træk herefter gryden fra varmen, fjern vaniljestang og chili og serverer den varme chokolade straks. Dekorer med flødeskum.
02

Ingredienser

Se andre opskrifter