Product added to basket

Flødeboller

Økologiske flødeboller

Flødeboller

Den ene Summerbird flødebolle er skønnere end den anden. Frugt, lakrids, kokos, hasselnød. Den store Grand Cru overtrukket med mørk 61% chokolade eller vores mini flødeboller overtrukket med vores egen enestående Amber-chokolade.

De delikate Summerbird flødeboller med lakrids eller flødeboller med marcipan er yderst populære året rundt.

Vores flødeboller er kunst og en bestræbelse af meget høj kvalitet.

Summerbirds flødeboller har sat nye standarder på det gastronomiske landkort. Det startede med en revolution af den konventionelle flødebolle, der blev affekteret og fik ny kraft gennem en modernisering og nuancering i både smag og udtryk. Summerbird revolutionerede flødebollen ved at give den en saftig marcipanbund, en lækker vaniljeskum og et tykt lag god mørk chokolade.

Efterfølgende har Summerbird udviklet forskellige flødeboller i flere smagsnuancer med noter af henholdsvis frugt, kokos, lakrids og hasselnød afstemt og med respekt for årstiderne. Det, der gør vores konditorflødeboller til noget helt særligt er friskheden og kvaliteten i råvaren. Herudover er alle råvarerne økologiske. Sidst men ikke mindst har flødebollerne dobbelt chokolade overtræk, hvilket giver et helt særligt knæk.

Vores luksus flødeboller har ændret hele den måde, at man spiser flødeboller på den dag i dag. Før i tiden benyttede man de klassiske flødeboller som en snack og ikke en delikat spiseoplevelse, som man gør i dag. I dag bliver vores gourmet flødeboller benyttet som en lækker dessert, og det er ikke uden grund, da vores flødeboller er blevet kåret som danmarks bedste flødeboller. 

Oplevelsen er fuldendt!

Vi tilbyder det fulde sortiment af alle vores luksus flødeboller her på siden, så du har mulighed for at købe lige netop den luksus flødeboller du har lyst til. 

Hvis du bare slet ikke kan få nok af Summerbird, og ønsker at prøve endnu flere af vores delikate, økologiske og kvalitetsbevidste produkter kan du se, hvad vi tilbyder af råvarer og specialiteter her. 

Kunne du også tænke dig at dele den oplevelse du har haft med vores luksus flødeboller med andre? Så husk, at vi også sælger gaveæsker til enhver lejlighed og et hvert budget. 

Læs mindre