

Mangotærte med Amber Quail Eggs
Chokoladetærte på Amazonas 61%, Mangoganache med mørk chokolade Guayas 71% & Amber Quail Eggs.
Ingredienser
Mangoganache
1/2 dl fløde
1,25 dl koncentreret mango juice
50 g smør
120 g mørk chokolade Guayas 71%
1 knivspids salt
Andet
12 stk. Tartelet - Amazonas 61% chokoladetærter
Amber Quail eggs fra Summerbird
Ynglings krydderurter som f.eks kørvel eller citron verbena
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Mangoganache
- Hak chokoladen fint.
- Skær smørret i tern og sæt det på køl.
- Lun fløde, mangojuice og salt i en gryde.
- Tilsæt den hakkede chokolade, og lad den smelte ud i blandingen under omrøring.
- Træk gryden fra varmen, og lad massen falde en smule i temperatur.
- Pisk det kolde smør ud i ganachen lidt efter lidt.
- Når ganachen har nået stuetemperatur, fordeles den i de 12 chokoladeskåle.
- Sæt chokoladeskålene på køl natten over, eller indtil ganachen har sat sig.
Servering
-
Tag de 12 chokoladetærter med mangoganache ud fra køl 5 minutter før servering og pynt dem med Amber Quail Eggs og krydderurter.
Ingredienser
Se andre opskrifter
Rabarbertærte
Tærte på Amazonas 61% med hvid chokolade, hyldeblomst panna cotta & hyldeblomstsyltede ra...