Brownie Arriba Nacional 68 %

Af Summerbird Organic 4. Oktober 2024

Brownie Arriba Nacional 68 % med Piemonte Hazelnuts og Cacao Nibs 

Ingredienser

200 g + 50 g mørk chokolade Arriba Nacional 68 %

100 g smør

4 æg

300 g rørsukker

5 g bagepulver

2 g havsalt

40 g hvedemel

10 g kakao

50 g Piemonte Hazelnuts

20 g Cacao Nibs

Lidt flagesalt

Mørk chokolade Arriba Nacional 68 % til pynt 

 

Sådan gør du

Du kan markere de punkter du allerede har gennemført

01

Brownie Arriba Nacional 68 %

  • Hak 200 g mørk chokolade Arriba Nacional 68 % fint.
  • Smelt smørret.
  • Pisk æg og rørsukker stift og luftigt.
  • Kom den hakkede chokolade i det varme smør, og rør rundt til chokoladen er smeltet.
  • Vend den smeltede chokolade i æg- og sukkermassen.
  • Vend tilslut de tørre ingredienser i chokolademassen.
  • Kom dejen i en form på 24 x 34 cm.
  • Hak de sidste 50 g mørk chokolade Arriba Nacional 68 % groft.
  • Drys kagen med groft hakkede hasselnødder, kakaonibs, den grofthakkede chokolade og flagesalt.
  • Bag ved 170 grader i ca. 25 minutter.
    02

    Anretning

    • Lad brownien køle helt af.
    • Skær et pænt, aflangt stykke brownie ud med en varm kniv.
    • Pynt derefter chokoladetern

     

      03

      Ingredienser

      Se andre opskrifter