Brownie Arriba Nacional 68 %
Brownie Arriba Nacional 68 % med Piemonte Hazelnuts og Cacao Nibs.
Ingredienser
Passer til 4-5 personer.
200 g + 50 g mørk chokolade Arriba Nacional 68 %
100 g smør
4 æg
300 g rørsukker
5 g bagepulver
2 g havsalt
40 g hvedemel
10 g kakao
50 g Piemonte Hazelnuts
20 g Cacao Nibs
Lidt flagesalt
Mørk chokolade Arriba Nacional 68 % til pynt
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Brownie Arriba Nacional 68 %
- Hak 200 g mørk chokolade Arriba Nacional 68 % fint.
- Smelt smørret.
- Pisk æg og rørsukker stift og luftigt.
- Kom den hakkede chokolade i det varme smør, og rør rundt til chokoladen er smeltet.
- Vend den smeltede chokolade i æg- og sukkermassen.
- Vend tilslut de tørre ingredienser i chokolademassen.
- Kom dejen i en form på 24 x 34 cm.
- Hak de sidste 50 g mørk chokolade Arriba Nacional 68 % groft.
- Drys kagen med groft hakkede hasselnødder, kakaonibs, den grofthakkede chokolade og flagesalt.
- Bag ved 170 grader i ca. 25 minutter.
Anretning
- Lad brownien køle helt af.
- Skær et pænt, aflangt stykke brownie ud med en varm kniv.
- Pynt derefter chokoladetern
Ingredienser
- Arriba Nacional 68%
110 DKK
- UdsolgtPiemonte Hazelnuts
78 DKK
Se andre opskrifter
Af Summerbird Organic 14. November 2025Millefuille
Af Summerbird Organic 16. Oktober 2025Arriba Nacional Chokolade-cookie
Af Summerbird Organic 9. Oktober 2025Verdens vildeste chokoladekage
Af Summerbird Organic 3. Oktober 2025Eclair med Amber Blond, mandelpraliné og pære








