Brownie Arriba Nacional 68 %
Brownie Arriba Nacional 68 % med Piemonte Hazelnuts og Cacao Nibs
Ingredienser
200 g + 50 g mørk chokolade Arriba Nacional 68 %
100 g smør
4 æg
300 g rørsukker
5 g bagepulver
2 g havsalt
40 g hvedemel
10 g kakao
50 g Piemonte Hazelnuts
20 g Cacao Nibs
Lidt flagesalt
Mørk chokolade Arriba Nacional 68 % til pynt
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Brownie Arriba Nacional 68 %
- Hak 200 g mørk chokolade Arriba Nacional 68 % fint.
- Smelt smørret.
- Pisk æg og rørsukker stift og luftigt.
- Kom den hakkede chokolade i det varme smør, og rør rundt til chokoladen er smeltet.
- Vend den smeltede chokolade i æg- og sukkermassen.
- Vend tilslut de tørre ingredienser i chokolademassen.
- Kom dejen i en form på 24 x 34 cm.
- Hak de sidste 50 g mørk chokolade Arriba Nacional 68 % groft.
- Drys kagen med groft hakkede hasselnødder, kakaonibs, den grofthakkede chokolade og flagesalt.
- Bag ved 170 grader i ca. 25 minutter.
Anretning
- Lad brownien køle helt af.
- Skær et pænt, aflangt stykke brownie ud med en varm kniv.
- Pynt derefter chokoladetern
Ingredienser
- Arriba Nacional 68%
100 DKK - Piemonte Hazelnuts
75 DKK
Se andre opskrifter
- Af Summerbird Organic 23. November 2024
Amber Blond Brownie med karamelliseret æblefromage
- Af Summerbird Organic 25. Oktober 2024
Chokolademousse Arriba Nacional 74%
- Af Summerbird Organic 27. September 2024
Brombærflødebolle
- Af Summerbird Organic 18. September 2024
Chokoladetærte med Amber Classic-karamel og blåbær