Mangotærte med Amber Quail Eggs
Chokoladetærte på Arriba Nacional 68 %, Mangoganache med mørk chokolade Arriba Nacional 74 % & Amber Quail Eggs.
Ingredienser
Mangoganache
1/2 dl fløde
1,25 dl koncentreret mango juice
50 g smør
120 g mørk chokolade Arriba Nacional 74 %
1 knivspids salt
Andet
12 stk. Tartelet - Arriba Nacional 68 % chokoladetærter
Amber Quail eggs fra Summerbird
Ynglings krydderurter som f.eks kørvel eller citron verbena
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Mangoganache
- Hak chokoladen fint.
- Skær smørret i tern og sæt det på køl.
- Lun fløde, mangojuice og salt i en gryde.
- Tilsæt den hakkede chokolade, og lad den smelte ud i blandingen under omrøring.
- Træk gryden fra varmen, og lad massen falde en smule i temperatur.
- Pisk det kolde smør ud i ganachen lidt efter lidt.
- Når ganachen har nået stuetemperatur, fordeles den i de 12 chokoladeskåle.
- Sæt chokoladeskålene på køl natten over, eller indtil ganachen har sat sig.
Servering
-
Tag de 12 chokoladetærter med mangoganache ud fra køl 5 minutter før servering og pynt dem med Amber Quail Eggs og krydderurter.
Ingredienser
- Arriba Nacional 68%
110 DKK - Arriba Nacional 74%
110 DKK
Se andre opskrifter
- Af Summerbird Organic 27. December 2024
Nytårsdessert 2024
- Af Summerbird Organic 20. December 2024
Julechokoladebar
- Af Summerbird Organic 13. December 2024
Engelsk julekage med Amber Classic og appelsin
- Af Summerbird Organic 23. November 2024
Amber Blond Brownie med karamelliseret æblefromage