Tilmeld dig vores kundeklub

Som medlem af Summerbird-klubben får du adgang til en række unikke fordele. Vær den første til at høre om nyheder og få eksklusive fordele. Tilmeld dig her

Product added to basket

Amber Classic chocolate spread

  


 

 Af Thomas Herman

 

 

 Ingredienser

150 g hasselnødder

200 g Amber classic, finthakket

1 vaniljestang

2,5 dl fløde

50 g smør

1 lille citron, skallen heraf

1 knivspids salt

Sådan gør du


01 

  1. Rist hasselnødderne gyldne i ovnen ved 160 grader til hinderne løsner sig. Gnid herefter hasselnødderne i et viskestykke til hinderne er væk.
  2. Kom 100g af de afhindede hasselnødder i en blender og blend dem til en fin pasta. Hak de resterende hasselnødder fint med en kniv.
  3. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
  4. Kom hakket chokolade, vaniljekorn og fløde i en gryde og varm det forsigtigt op under omrøring til chokoladen er smeltet.
  5. Rør herefter den lune blanding i hasselnøddepastaen til en ensartet konsistens forekommer.
  6. Tilsæt de hakkede hasselnødder, reven citronskal og en knivspids salt.
  7. Monter afslutningsvist tern af smør i blandingen, til de er smeltet ud i.
  8. Hæld herefter blandingen på patentglas eller i en passende skål og lad den sætte sig, på køl, natten over.