

Madeleines med Amber Classic
Ca. 30 stk.
Ingredienser
Madeleines
50 g Amber Classic-chokolade
210 g usaltet smør
4 æg
200 gram sukker
250 gram mandelmel
25 gram mel
1 tsk bagepulver
1 knivspids salt
1 økologisk citron, skallen heraf
Andet
50 g smeltet smør til at pensle formene med.
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Madeleines
- Sæt smørret over i en gryde. Når smørret begynder at koge, falder vallen til bunds og smørret bliver brunt. Det trækkes det fra varmen og afkøles let.
- Sigt smørret igennem en finmasket sigte over i en anden gryde.
- Pisk æg og sukker sammen til en hvid og luftig masse.
- Rør mandelmel, mel, bagepulver, salt og reven citronskal sammen.
- Tilsæt den lune brunede smør til de tørre ingredienser og rør det grundigt sammen.
- Vend det herefter sammen med æggemassen og riv Amber Classic-chokoladen i.
- Smør Madeleine-formene grundigt med smeltet smør og fyld formene 3/4 op med dej.
- Bag dem herefter i en forvarmet ovn ved 185 grader i 12-15 minutter.
- Afkøl dem på en rist.
Servering
-
Ved servering drysses de friskbagte Madeleines med en smule flormelis samt evt. et drys Matcha-tepulver.
Ingredienser
- Amber Classic
70 DKK - Amber Classic
130 DKK
Se andre opskrifter
- Af Thomas Herman 4. December 2023
VARM CHOKOLADE “AMAZONAS 61%”
- Af Thomas Herman 22. November 2023
PÆRE BELLE HELENE “AMAZONAS 61% SYLTEDE PÆRER, VANILJE IS & LUN CHOKOLADESAUCE
- Af Thomas Herman 15. November 2023
CHOKOLADEMOUSSE “GUAYAS 71 %” - PÅ KLASSISK VIS
- Af Thomas Herman 9. November 2023
Marmoreret chokoladebar