SMAGEN AF KÆRLIGHED

VALENTINE

Valentinsdag den 14. februar er en anledning til at fejre kærligheden lidt ekstra. Kærligheden til hinanden, til familien, veninden, bedsteforældrene, barndomsvennen og de ting, vi sætter pris på i livet.

Kærlighed i smuk indpakning

Giv din kærlighedserklæring med en smuk gavepose.
Vi har fyldt gaveposen med 2 af vores mest populære Summerbird-varianter og vores nye Limited Edition handcrafted bar “Heartmade”.

Pris 282 kr.

BESTIL GAVEPOSEN HER

Smagen af kærlighed

Ingen kærlighed er for lille eller for stor til at blive fejret på Valentinsdag. Vores limited edition Valentines Collection æske er den ultimative kærlighedserklæring til kæresten, bedsteforældrene, forældrene og alle andre du har kær.

Pris 525 kr.

BESTIL VALENTINE COLLECTION HER

En kærlighedserklæring

Valentinsdag er oprindeligt opkaldt efter præsten Valentin, der boede i det gamle Rom. Her havde kejseren forbudt soldater at blive gift, men Valentin brød forbuddet og viede unge forelskede par. Da det blev opdaget, blev han fængslet og dræbt. Men inden da forelskede han sig i fængselsbetjentens datter, og nåede at sende hende verdens første Valentins-brev.
I dag er Valentinsdag en anledning til at fejre kærligheden. Ikke bare til sin kæreste, men til de mennesker og de ting i livet, der betyder noget for en. Og det kan være en anledning til at give plads til at elske og forkæle sig selv. Den kærlighed er mindst lige så vigtig som kærligheden til de nærmeste.

The Gift

THE GIFT er en kærlighedserklæring, der smager af chokolade og eventyr. THE GIFT er den ultimative gave, som er opstået i et passioneret samarbejde mellem Summerbird Organic og kunstneren Marianne Eriksen Scott-Hansen og har kærligheden til sommerfugle og naturens vilde flora som omdrejningspunkt. THE GIFT indeholder Summerbirds ikoniske chokolade og dragerede mandler sammen med håndklippede blomster i knitrende papir. Så fejringen af kærligheden efterfølgende kan stå som et dekorativt og eventyrligt blomstrende minde om en særlig dag eller en særlig person.

Smagen af kærlighed

Kærlighed og mad kan man ikke leve uden. Kærlighed er sødt, salt og krydret, det er noget, man giver og skal være taknemmelig for at få. Hos Summerbird hylder vi kærligheden lidt ekstra i anledning af Valentinsdag. Vi har nøje udvalgt vores favoritter og kommer omkring hele smagsspektret i vores limited edition Valentines Collection af kærlighedsmundfulde.