HEARTS

HEARTS

Hearts med hindbær marengs & hindbær sorbet

Ingredienser

Hearts

1 æske Hearts fra Summerbird

Hindbærmarengs

3 æggehvider

225 g flormelis

1 knivspids salt

1 tsk. fint hindbærpulver

 

Andet

Lidt røde yndlingsbær som f.eks. ribs, hindbær eller lignende
Lidt Citronverbena
Evt. lidt spiselige blomster
En god hindbærsorbet

Sådan gør du

Du kan markere de punkter du allerede har gennemført

01

Hindbærmarengs

  • Kom æggehviderne i en skål og tilsæt salt.
  • Pisk æggehviderne til en let skum og tilsæt herefter flormelis lidt efter lidt igennem en sigte, mens der piskes konstant.
  • Pisk marengsen stabil, tilsæt hindbærpulveret og pisk marengsen i yderligere 5 minutter. Det kan varmt anbefales at bruge en håndmikser.
  • Når marengsen er klar, kommes den i en sprøjtepose og opbevares på køl indtil brug.
02

Servering

  • Anret de to hjerter på tallerkner og pynt dem med hindbærmarengs, bær og urter. Servér hjerterne med en god hindbærsorbet på siden.
03

Ingredienser

Se andre opskrifter