Amber Classic Chocolate Spread
Ingredienser
150 g hasselnødder
200 g Amber classic, finthakket
1 vaniljestang
2,5 dl fløde
50 g smør
1 lille citron, skallen heraf
1 knivspids salt
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Spread
- Rist hasselnødderne gyldne i ovnen ved 160 grader til hinderne løsner sig. Gnid herefter hasselnødderne i et viskestykke til hinderne er væk.
- Kom 100g af de afhindede hasselnødder i en blender og blend dem til en fin pasta. Hak de resterende hasselnødder fint med en kniv.
- Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
- Kom hakket chokolade, vaniljekorn og fløde i en gryde og varm det forsigtigt op under omrøring til chokoladen er smeltet.
- Rør herefter den lune blanding i hasselnøddepastaen til en ensartet konsistens forekommer.
- Tilsæt de hakkede hasselnødder, reven citronskal og en knivspids salt.
- Monter afslutningsvist tern af smør i blandingen, til de er smeltet ud i.
- Hæld herefter blandingen på patentglas eller i en passende skål og lad den sætte sig, på køl, natten over.
Ingredienser
- Amber Classic
74 DKK
Se andre opskrifter
- Af Summerbird Organic 4. Oktober 2024
Brownie Amazonas 61 %
- Af Summerbird Organic 27. September 2024
Brombærflødebolle
- Af Summerbird Organic 18. September 2024
Chokoladetærte med Amber Classic-karamel og blåbær
- Af Summerbird Organic 13. September 2024
Choux au Craquelin