![Amber Classic Chocolate Spread](http://summerbird.dk/cdn/shop/articles/amberspread_banner_{width}x{height}_crop_center.jpg?v=1655203018)
![Amber Classic Chocolate Spread](http://summerbird.dk/cdn/shop/articles/amberspread_banner_{width}x{height}_crop_center.jpg?v=1655203018)
Amber Classic Chocolate Spread
Ingredienser
150 g hasselnødder
200 g Amber classic, finthakket
1 vaniljestang
2,5 dl fløde
50 g smør
1 lille citron, skallen heraf
1 knivspids salt
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Spread
- Rist hasselnødderne gyldne i ovnen ved 160 grader til hinderne løsner sig. Gnid herefter hasselnødderne i et viskestykke til hinderne er væk.
- Kom 100g af de afhindede hasselnødder i en blender og blend dem til en fin pasta. Hak de resterende hasselnødder fint med en kniv.
- Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
- Kom hakket chokolade, vaniljekorn og fløde i en gryde og varm det forsigtigt op under omrøring til chokoladen er smeltet.
- Rør herefter den lune blanding i hasselnøddepastaen til en ensartet konsistens forekommer.
- Tilsæt de hakkede hasselnødder, reven citronskal og en knivspids salt.
- Monter afslutningsvist tern af smør i blandingen, til de er smeltet ud i.
- Hæld herefter blandingen på patentglas eller i en passende skål og lad den sætte sig, på køl, natten over.
Ingredienser
- Amber Classic
74 DKK - Amber Classic
130 DKK
Se andre opskrifter
- Af Summerbird Organic 18. Juli 2024
Amber- og kirsebærkage
- Af Summerbird Organic 11. Juli 2024
Is-sandwich med Amazonas 61 % og hindbær
- Af Summerbird Organic 4. Juli 2024
Vanilla White og hindbærpavlova
- Af Summerbird Organic 2. Juli 2024
Jordbærtærte Amber-chokolademousse