Amber småkager

Amber småkager

Ingredienser

250 g blødt smør

125 g brun farin

125 g sirup

1 tsk. Stødt nellike

1 tsk. Stødt kardemomme

1 tsk. Stødt kanel

1/4 tsk. Salt

2 sammenpisket æg

300 g mel

1 tsk. Natron

100 g mandler, hakkede

150 g summerbird chokolade, Amber, hakket.

1/4 tsk. Salt

Sådan gør du

Du kan markere de steps du allerede har gennemført

01

Amber Pavlova

  • Rør smør, brun farin, sirup, nellike, kardemomme, kanel og salt, let og luftigt.
  • Tilsæt herefter æggene, lidt ad gangen.
  • Rør herefter dejen grundigt igennem. Bland mel og natron og rør dette ind i det luftige smør.
  • Tilsæt de hakkede mandler og chokoladen og rør det grundigt ind i dejen.
  • Sæt dejen på køl et par timer eller til den har sat sig.
  • Kom bagepapir på en bageplade, rul nu små kugler af dejen på ca. 10 - 15 g. Giv hver kugle et jævnt tryk, således de bliver til ca. 1/2 cm høje
    runde oblater.
  • Sørg for at der er mellemrum, da dejen flyder en smule ud.
  • Bag kagerne i en forvarmet ovn på 160° C. uden varmluft ca. 12 - 14 min eller til de er gyldne.
  • Lad dem afkøle let på bagepladen, løft dem herefter over på en rist og afkøl dem færdig. Opbevares tørt i en lufttæt beholder.
02

Ingredienser

Se andre opskrifter