

Amber småkager
Ingredienser
250 g blødt smør
125 g brun farin
125 g sirup
1 tsk. Stødt nellike
1 tsk. Stødt kardemomme
1 tsk. Stødt kanel
1/4 tsk. Salt
2 sammenpisket æg
300 g mel
1 tsk. Natron
100 g mandler, hakkede
150 g summerbird chokolade, Amber, hakket.
1/4 tsk. Salt
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Småkager
- Rør smør, brun farin, sirup, nellike, kardemomme, kanel og salt, let og luftigt.
- Tilsæt herefter æggene, lidt ad gangen.
- Rør herefter dejen grundigt igennem. Bland mel og natron og rør dette ind i det luftige smør.
- Tilsæt de hakkede mandler og chokoladen og rør det grundigt ind i dejen.
- Sæt dejen på køl et par timer eller til den har sat sig.
- Kom bagepapir på en bageplade, rul nu små kugler af dejen på ca. 10 - 15 g. Giv hver kugle et jævnt tryk, således de bliver til ca. 1/2 cm høje
runde oblater. - Sørg for at der er mellemrum, da dejen flyder en smule ud.
- Bag kagerne i en forvarmet ovn på 160° C. uden varmluft ca. 12 - 14 min eller til de er gyldne.
- Lad dem afkøle let på bagepladen, løft dem herefter over på en rist og afkøl dem færdig. Opbevares tørt i en lufttæt beholder.
Ingredienser
- Amber Classic
70 DKK - Amber Classic
130 DKK
Se andre opskrifter
- Af Thomas Herman 19. September 2023
Klassisk vaniljeis, Amber Caramel & lun Amber-sauce
- Af Thomas Herman 7. September 2023
Amber Noir-tærte - Blueberry & Caramel
- Af Thomas Herman 10. August 2023
Iscreme af mørk chokolade Amazonas 61%
- Af Thomas Herman 10. Juli 2023
Iscreme af Amber Classic-Chokolade, hasselnøddeolie & Baerii Kaviar