Amberfrappé

Amberfrappé

Sommerens lange, varme stunder bliver skiftet ud med de første tegn på efterår, kortere dage og høsten - det er Amber-sæson.

Karamelliseret hvid chokolade i kompagniskab med kaffe, kokos og sprøde hasselnødder.
Med denne friske, cremet sensommerdrik hylder vi ikke kun vores prisvindende Amber-chokolade,
men også dens perfekte medspiller – Piemonte-hasselnødden.

Ingredienser

2 dl piskefløde

8 spsk. god karamel/kokos is

2 dl sødmælk

2 dl kraftig kaffe, afkølet

4 isterninger

50 g Amber-chokolade

En håndfuld ristede hasselnødder

 

Sådan gør du

Du kan markere de steps du allerede har gennemført

01

Amberfrappé

  • Pisk fløden til en let flødeskum og sæt den på køl.
  • Kom is, sødmælk, kaffe og isterninger i en blender og blend det grundigt, således alt isen er blendet ud.
02

Servering

  • Afkøl 4 glas i fryseren.
  • Tilføj en kugle Amber-Coconut is i hvert glas, og fordel derefter frappéen i glassene.
  • Top hvert glas med en skefuld letpisket flødeskum og riv rigelige mængder Amber-chokolade og ristede, hakkede hasselnødder på toppen.
  • OBS. Drikken kan sagtens laves i børnevenlig udgave: kaffen udskiftes blot med mælk.
03

Ingredienser

Se andre opskrifter