

Amberfrappé
Sommerens lange, varme stunder bliver skiftet ud med de første tegn på efterår, kortere dage og høsten - det er Amber-sæson.
Karamelliseret hvid chokolade i kompagniskab med kaffe, kokos og sprøde hasselnødder.
Med denne friske, cremet sensommerdrik hylder vi ikke kun vores prisvindende Amber-chokolade,
men også dens perfekte medspiller – Piemonte-hasselnødden.
Ingredienser
2 dl piskefløde
8 spsk. god karamel/kokos is
2 dl sødmælk
2 dl kraftig kaffe, afkølet
4 isterninger
50 g Amber-chokolade
En håndfuld ristede hasselnødder
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Amberfrappé
- Pisk fløden til en let flødeskum og sæt den på køl.
- Kom is, sødmælk, kaffe og isterninger i en blender og blend det grundigt, således alt isen er blendet ud.
Servering
- Afkøl 4 glas i fryseren.
- Tilføj en kugle Amber-Coconut is i hvert glas, og fordel derefter frappéen i glassene.
- Top hvert glas med en skefuld letpisket flødeskum og riv rigelige mængder Amber-chokolade og ristede, hakkede hasselnødder på toppen.
- OBS. Drikken kan sagtens laves i børnevenlig udgave: kaffen udskiftes blot med mælk.
Ingredienser
Se andre opskrifter
Rabarbertærte
Tærte på Amazonas 61% med hvid chokolade, hyldeblomst panna cotta & hyldeblomstsyltede ra...