Bûche de noël

Bûche de noël

Bûche de noël af marcipan, pistacie tranebær og nougat

Ingredienser 

400 g Summerbird marcipan

75 g tørrede tranebær

50 g pistacienødder uden hinde og skal

50 g karameliseret eller letristede hasselnødder

1 økologisk appelsin, skallen herfra

150 g Summerbird nougat

Kakao

Flormelis

Sådan gør du

Du kan markere de steps du allerede har gennemført

01

Bûche de noël

  • Hak tranebær, pistacienødder og hasselnødder groft og rør det sammen med marcipanen.
  • Tilsæt reven appelsinskal og rør det yderligere sammen.
  • Form marcipan massen til et brød.
  • Rør nougaten blød og kom den i en sprøjtepose.
  • Sprøjt nougaten på toppen af brødet og glat det ud.
  • Rids bark mønster i nougaten med en gaffel.
  • Sæt marcipan/nougat brødet på køl et par timer, inden servering.
02

Servering

  • Ved servering drysses marcipanbrødet med en smule kakao og flormelis.

  • Serverer gerne brødet på et skærebrædt med en kniv på siden, så man selv kan skære det i skiver.

03

Ingredienser

Se andre opskrifter