Bûche de noël
Bûche de noël af marcipan, pistacie tranebær og nougat
Ingredienser
400 g Summerbird marcipan
75 g tørrede tranebær
50 g pistacienødder uden hinde og skal
50 g karameliseret eller letristede Piemonte Hazelnuts
1 økologisk appelsin, skallen herfra
150 g Summerbird nougat
Kakao
Flormelis
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Bûche de noël
- Hak tranebær, pistacienødder og hasselnødder groft og rør det sammen med marcipanen.
- Tilsæt reven appelsinskal og rør det yderligere sammen.
- Form marcipan massen til et brød.
- Rør nougaten blød og kom den i en sprøjtepose.
- Sprøjt nougaten på toppen af brødet og glat det ud.
- Rids bark mønster i nougaten med en gaffel.
- Sæt marcipan/nougat brødet på køl et par timer, inden servering.
Servering
-
Ved servering drysses marcipanbrødet med en smule kakao og flormelis.
-
Serverer gerne brødet på et skærebræt med en kniv på siden, så man selv kan skære det i skiver.
Ingredienser
- Piemonte Hazelnuts
78 DKK
Se andre opskrifter
- Af Summerbird Organic 17. Januar 2025
Mandel-frangipane med pære og hvid chockoladeganache
- Af Summerbird Organic 27. December 2024
Nytårsdessert 2024
- Af Summerbird Organic 20. December 2024
Julechokoladebar
- Af Summerbird Organic 13. December 2024
Engelsk julekage med Amber Classic og appelsin