

Marmoreret chokoladebar
Ingredienser
100 g mørk chokolade - Arriba Nacional 68 %
100 g Amber Classic Chokolade
4 stk. tørrede figner
60 g karameliseret eller letristede Piemonte Hazelnuts
60 g korender
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Marmoreret chokoladebar
- Skær fignerne i skiver og hak hasselnødderne groft og sæt til side til senere brug.
- Tænd ovnen på 60 grader. Beklæd en bageplade med bagepapir og kom den mørke chokoladebar - Arriba Nacional 68 % herpå.
- Hak Amber Classic chokoladen, kom den i en skål og smelt den over vandbad.
- Sæt baren i ovnen og lad den smelte forsigtigt.
- Når chokoladen er blød, tages bagepladen ud og bagepapiret med chokoladen trækkes forsigtigt over på et bord.
- Hæld herefter den smeltede Amber Classic chokolade ud over den mørke chokolade sporadisk og lav mønstre i chokoladen med enden af en teske.
- Pynt den marmorerede chokolade med figner, hasselnødder og korender.
- Sæt herefter chokoladen på køl, til den har sat sig.
Servering
-
Ved servering kan den serveres hel eller brækkes i brud.
Ingredienser
- Amazonas 61%
78 DKK - Amber Classic
78 DKK - Amber Classic
110 DKK - Arriba Nacional 68%
110 DKK - Piemonte Hazelnuts
78 DKK
Se andre opskrifter
- Af Summerbird Organic 28. Marts 2025
Pavlova med hvid chokoladerede & Quail Eggs
- Af Summerbird Organic 23. Marts 2025
Klassisk mini-citrontærte
- Af Summerbird Organic 7. Marts 2025
Amber-urtepotte med krystalliseret chokolade og chokoladeblomst
- Af Summerbird Organic 21. Februar 2025
Arriba Nacional Chokolade-cookie