Marmoreret chokoladebar
Ingredienser
100 g mørk chokolade - Amazonas 61%
100 g Amber Classic Chokolade
4 stk. tørrede figner
60 g karameliseret eller letristede hasselnødder
60 g korender
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Marmoreret chokoladebar
- Skær fignerne i skiver og hak hasselnødderne groft og sæt til side til senere brug.
- Tænd ovnen på 60 grader. Beklæd en bageplade med bagepapir og kom den mørke chokoladebar - Amazonas 61% herpå.
- Hak Amber Classic chokoladen, kom den i en skål og smelt den over vandbad.
- Sæt baren i ovnen og lad den smelte forsigtigt.
- Når chokoladen er blød, tages bagepladen ud og bagepapiret med chokoladen trækkes forsigtigt over på et bord.
- Hæld herefter den smeltede Amber Classic chokolade ud over den mørke chokolade sporadisk og lav mønstre i chokoladen med enden af en teske.
- Pynt den marmorerede chokolade med figner, hasselnødder og korender.
- Sæt herefter chokoladen på køl, til den har sat sig.
Servering
-
Ved servering kan den serveres hel eller brækkes i brud.
Ingredienser
- Amazonas 61%
70 DKK - Amazonas 61%
130 DKK - Amber Classic
70 DKK - Amber Classic
130 DKK
Se andre opskrifter
- Af Summerbird Organic 14. April 2024
Madeleines med Amber Classic
- Af Summerbird Organic 19. Marts 2024
Mazarintærte på Summerbird marcipan & Amber Classic-Chokolade
- Af Summerbird Organic 28. Februar 2024
Påsketærte med Amber Quail Eggs
- Af Summerbird Organic 27. Januar 2024
Forårscheesecake