Marmoreret chokoladebar

Marmoreret chokoladebar

Af Summerbird Organic 9. November 2023

Ingredienser

100 g mørk chokolade - Arriba Nacional 68 %

 

100 g Amber Classic Chokolade

 

4 stk. tørrede figner

 

60 g karameliseret eller letristede Piemonte Hazelnuts

 

60 g korender

Sådan gør du

Du kan markere de punkter du allerede har gennemført

01

Marmoreret chokoladebar

  • Skær fignerne i skiver og hak hasselnødderne groft og sæt til side til senere brug.
  • Tænd ovnen på 60 grader. Beklæd en bageplade med bagepapir og kom den mørke chokoladebar - Arriba Nacional 68 % herpå.
  • Hak Amber Classic chokoladen, kom den i en skål og smelt den over vandbad.
  • Sæt baren i ovnen og lad den smelte forsigtigt.
  • Når chokoladen er blød, tages bagepladen ud og bagepapiret med chokoladen trækkes forsigtigt over på et bord.
  • Hæld herefter den smeltede Amber Classic chokolade ud over den mørke chokolade sporadisk og lav mønstre i chokoladen med enden af en teske.
  • Pynt den marmorerede chokolade med figner, hasselnødder og korender.
  • Sæt herefter chokoladen på køl, til den har sat sig.
02

Servering

  • Ved servering kan den serveres hel eller brækkes i brud.

03

Ingredienser

Se andre opskrifter