Passionsfrugtsorbet
Lange, varme dage i haven og sene aftener på terrassen. Sommeren har for alvor har meldt sin ankomst.
For nogle er sommeren lig med solrige badedage eller lange haveekspeditioner derhjemme, mens andre bevæger sig mod tropiske destinationer og eventyr.
Med denne forfriskende sommercocktail, Summerbird passion, nyder vi den danske sommer, i kompagniskab med den geniale, eksotiske passionsfrugt.
Ingredienser
0,5 l Passion sorbet
1 lille flaske Sparkling Summerbird
En håndfuld friske citronverbena-, citrontimian- og citronmelisseblade
4 champagneskåle eller cocktailglas
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Servering
- Kom glassene på frost indtil serveringen.
- Sørg for, at flasken med Sparkling Summerbird er kølet. Ved servering, anret en pæn kugle passionssorbet i de frosne glas.
- Drys derefter lidt blade af citronverbena, citronmelisse og citrontimian på toppen af iskuglen.
- Afslutningsvis, hæld Sparkling Summerbird i glasset og server straks.
Se andre opskrifter
- Af Summerbird Organic 13. September 2024
Choux au Craquelin
- Af Summerbird Organic 6. September 2024
Istærte med Amber Caramel
- Af Summerbird Organic 28. August 2024
Chokoladetærte Guayas 71 % med kaffeganache
- Af Summerbird Organic 22. August 2024
"Kiksekage" med mørk chokolade Guayas 71 %