

Passionsfrugtsorbet
Lange, varme dage i haven og sene aftener på terrassen. Sommeren har for alvor har meldt sin ankomst.
For nogle er sommeren lig med solrige badedage eller lange haveekspeditioner derhjemme, mens andre bevæger sig mod tropiske destinationer og eventyr.
Med denne forfriskende sommercocktail, Summerbird passion, nyder vi den danske sommer, i kompagniskab med den geniale, eksotiske passionsfrugt.
Ingredienser
0,5 l Passion sorbet
1 lille flaske Sparkling Summerbird
En håndfuld friske citronverbena-, citrontimian- og citronmelisseblade
4 champagneskåle eller cocktailglas
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Servering
- Kom glassene på frost indtil serveringen.
- Sørg for, at flasken med Sparkling Summerbird er kølet. Ved servering, anret en pæn kugle passionssorbet i de frosne glas.
- Drys derefter lidt blade af citronverbena, citronmelisse og citrontimian på toppen af iskuglen.
- Afslutningsvis, hæld Sparkling Summerbird i glasset og server straks.
Se andre opskrifter
Af Summerbird Organic 14. November 2025Millefuille
Af Summerbird Organic 16. Oktober 2025Arriba Nacional Chokolade-cookie
Af Summerbird Organic 9. Oktober 2025Verdens vildeste chokoladekage
Af Summerbird Organic 3. Oktober 2025Eclair med Amber Blond, mandelpraliné og pære




