

Passionsfrugtsorbet
Lange, varme dage i haven og sene aftener på terrassen. Sommeren har for alvor har meldt sin ankomst.
For nogle er sommeren lig med solrige badedage eller lange haveekspeditioner derhjemme, mens andre bevæger sig mod tropiske destinationer og eventyr.
Med denne forfriskende sommercocktail, Summerbird passion, nyder vi den danske sommer, i kompagniskab med den geniale, eksotiske passionsfrugt.
Ingredienser
0,5 l Passion sorbet
1 lille flaske Sparkling Summerbird
En håndfuld friske citronverbena-, citrontimian- og citronmelisseblade
4 champagneskåle eller cocktailglas
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Servering
- Kom glassene på frost indtil serveringen.
- Sørg for, at flasken med Sparkling Summerbird er kølet. Ved servering, anret en pæn kugle passionssorbet i de frosne glas.
- Drys derefter lidt blade af citronverbena, citronmelisse og citrontimian på toppen af iskuglen.
- Afslutningsvis, hæld Sparkling Summerbird i glasset og server straks.
Ingredienser
- Sparkling Summerbird
160 DKK
Se andre opskrifter
- Af Thomas Herman 4. December 2023
VARM CHOKOLADE “AMAZONAS 61%”
- Af Thomas Herman 22. November 2023
PÆRE BELLE HELENE “AMAZONAS 61% SYLTEDE PÆRER, VANILJE IS & LUN CHOKOLADESAUCE
- Af Thomas Herman 15. November 2023
CHOKOLADEMOUSSE “GUAYAS 71 %” - PÅ KLASSISK VIS
- Af Thomas Herman 9. November 2023
Marmoreret chokoladebar