Passionsfrugtsorbet
Lange, varme dage i haven og sene aftener på terrassen. Sommeren har for alvor har meldt sin ankomst.
For nogle er sommeren lig med solrige badedage eller lange haveekspeditioner derhjemme, mens andre bevæger sig mod tropiske destinationer og eventyr.
Med denne forfriskende sommercocktail, Summerbird passion, nyder vi den danske sommer, i kompagniskab med den geniale, eksotiske passionsfrugt.
Ingredienser
0,5 l Passion sorbet
1 lille flaske Sparkling Summerbird
En håndfuld friske citronverbena-, citrontimian- og citronmelisseblade
4 champagneskåle eller cocktailglas
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Servering
- Kom glassene på frost indtil serveringen.
- Sørg for, at flasken med Sparkling Summerbird er kølet. Ved servering, anret en pæn kugle passionssorbet i de frosne glas.
- Drys derefter lidt blade af citronverbena, citronmelisse og citrontimian på toppen af iskuglen.
- Afslutningsvis, hæld Sparkling Summerbird i glasset og server straks.
Se andre opskrifter
- Af Summerbird Organic 17. Januar 2025
Mandel-frangipane med pære og hvid chockoladeganache
- Af Summerbird Organic 27. December 2024
Nytårsdessert 2024
- Af Summerbird Organic 20. December 2024
Julechokoladebar
- Af Summerbird Organic 13. December 2024
Engelsk julekage med Amber Classic og appelsin