

Amber Noir gudedrik
Ingredienser
1 stang vanilje
1 spsk. rørsukker
200 g Amber Noir, grofthakket
1 ltr. sødmælk
Lidt flødeskum
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Gudedrik
- Flæk vaniljestængerne og skrab kornene ud. Knus kornene ud i rørsukkeret.
- Tilsæt nu Amber Noir, vaniljestang, vaniljesukker og mælk i en passende størrelse gryde. Bring det langsomt tæt på kogepunktet, under omrøring, til chokoladen er smeltet. Tag herefter gryden af varmen, fjern vaniljestangen og servér chokoladedrikken straks.
- Dekorer med flødeskum.
Ingredienser
- Amber Noir
70 DKK
Se andre opskrifter
- Af Thomas Herman 4. December 2023
VARM CHOKOLADE “AMAZONAS 61%”
- Af Thomas Herman 22. November 2023
PÆRE BELLE HELENE “AMAZONAS 61% SYLTEDE PÆRER, VANILJE IS & LUN CHOKOLADESAUCE
- Af Thomas Herman 15. November 2023
CHOKOLADEMOUSSE “GUAYAS 71 %” - PÅ KLASSISK VIS
- Af Thomas Herman 9. November 2023
Marmoreret chokoladebar