

Amber Pavlova
Pavlova med Amber classic, Amber dragée og brombær
Serveringer
4 personer
Forberedelsestid
Ca. 30 minutter
Ingredienser
100 g æggehvider
1 knivspids salt
200 g sukker
1/2 tsk. eddike
1/2 tsk. Maizena
2,5 dl piskefløde
Andet
50 g Summerbird Amber Classic
1 pose Summerbird Amber dragée
150 g brombær
150 g blåbær
Evt. blåbær- eller brombær pulver
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Amber Pavlova
- Forvarm ovnen til 100 grader.
- Pisk æggehvider og salt luftige, men ikke stive. Tilsæt herefter sukkeret lidt efter lidt, mens der stadig piskes grundigt.
- Når alt sukkeret er pisket i, tilsættes eddiken og maizenaen. Pisk herefter indtil marengsen er helt stiv, sej og blank.
- Fordel nu marengsmassen på bagepapir i 4 runde cirkler og giv dem et lille tryk i midten, så der former sig en lille fordybning. (De må godt være lidt rustikke i udtrykket.)
- Bag herefter marengsen i den forvarmede ovn i ca. 2 timer.
- Tag marengsen ud og lad den afkøle helt, inden de forsigtigt fordelen på 4 tallerkener.
Servering
- Drys lidt blåbær- eller solbær pulver over hver enkel marengs gennem en sigte. Riv Amber Classic.
- Pisk fløden til skum og fordel den på marengsen.
- Afslut med friske bær. groft hakket Amber dragée og evt. rød syre.
Ingredienser
- Amber Classic
70 DKK - Amber Dragée
60 DKK
Se andre opskrifter
- Af Thomas Herman 19. September 2023
Klassisk vaniljeis, Amber Caramel & lun Amber-sauce
- Af Thomas Herman 7. September 2023
Amber Noir-tærte - Blueberry & Caramel
- Af Thomas Herman 10. August 2023
Iscreme af mørk chokolade Amazonas 61%
- Af Thomas Herman 10. Juli 2023
Iscreme af Amber Classic-Chokolade, hasselnøddeolie & Baerii Kaviar