Amber Pavlova
Pavlova med Amber classic, Amber dragée og brombær
Serveringer
4 personer
Forberedelsestid
Ca. 30 minutter
Ingredienser
100 g æggehvider
1 knivspids salt
200 g sukker
1/2 tsk. eddike
1/2 tsk. Maizena
2,5 dl piskefløde
Andet
50 g Summerbird Amber Classic
1 pose Summerbird Amber dragée
150 g brombær
150 g blåbær
Evt. blåbær- eller brombær pulver
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Amber Pavlova
- Forvarm ovnen til 100 grader.
- Pisk æggehvider og salt luftige, men ikke stive. Tilsæt herefter sukkeret lidt efter lidt, mens der stadig piskes grundigt.
- Når alt sukkeret er pisket i, tilsættes eddiken og maizenaen. Pisk herefter indtil marengsen er helt stiv, sej og blank.
- Fordel nu marengsmassen på bagepapir i 4 runde cirkler og giv dem et lille tryk i midten, så der former sig en lille fordybning. (De må godt være lidt rustikke i udtrykket.)
- Bag herefter marengsen i den forvarmede ovn i ca. 2 timer.
- Tag marengsen ud og lad den afkøle helt, inden de forsigtigt fordelen på 4 tallerkener.
Servering
- Drys lidt blåbær- eller solbær pulver over hver enkel marengs gennem en sigte. Riv Amber Classic.
- Pisk fløden til skum og fordel den på marengsen.
- Afslut med friske bær. groft hakket Amber dragée og evt. rød syre.
Ingredienser
- Amber Classic
74 DKK - Amber Dragée
62 DKK
Se andre opskrifter
- Af Summerbird Organic 4. Oktober 2024
Brownie Amazonas 61 %
- Af Summerbird Organic 27. September 2024
Brombærflødebolle
- Af Summerbird Organic 18. September 2024
Chokoladetærte med Amber Classic-karamel og blåbær
- Af Summerbird Organic 13. September 2024
Choux au Craquelin