Amber Pavlova

Amber Pavlova

Pavlova med Amber classic, Amber dragée og brombær

Serveringer

4 personer

Forberedelsestid

Ca. 30 minutter

Ingredienser

 

100 g æggehvider

1 knivspids salt

200 g sukker

1/2 tsk. eddike

1/2 tsk. Maizena

2,5 dl piskefløde

50 g Summerbird Amber Classic

1 pose Summerbird Amber dragée

150 g brombær

150 g blåbær

evt. blåbær- eller brombær pulver 

Sådan gør du

Du kan markere de steps du allerede har gennemført

01

Amber Pavlova

  • Forvarm ovnen til 100 grader. 
  • Pisk æggehvider og salt luftige, men ikke stive. Tilsæt herefter sukkeret lidt efter lidt, mens der stadig piskes grundigt.
  • Når alt sukkeret er pisket i, tilsættes eddiken og maizenaen. Pisk herefter indtil marengsen er helt stiv, sej og blank.
  • Fordel nu marengsmassen på bagepapir i 4 runde cirkler og giv dem et lille tryk i midten, så der former sig en lille fordybning. (De må godt være lidt rustikke i udtrykket.)
  • Bag herefter marengsen i den forvarmede ovn i ca. 2 timer.
  • Tag marengsen ud og lad den afkøle helt, inden de forsigtigt fordelen på 4 tallerkener.
02

Servering

  • Drys lidt blåbær- eller solbær pulver over hver enkel marengs gennem en sigte. Riv Amber Classic.
  • Pisk fløden til skum og fordel den på marengsen.
  • Afslut med friske bær. groft hakket Amber dragée og evt. rød syre.  
03

Ingredienser

Se andre opskrifter