CREME AF AMBER LIQUORICE-CHOKOLADE,  FRISKE FIGNER OG LIQUORICE DRAGEE

CREME AF AMBER LIQUORICE-CHOKOLADE, FRISKE FIGNER OG LIQUORICE DRAGEE

Af Summerbird Organic 11. Oktober 2023

Dessert til 4 personer

Ingredienser

Amber Liquorice og skyr-creme

 

175 g Amber Liquorice-chokolade

1,5 dl piskefløde

100 g skyr

 

Andet

1 pose Liquorice Dragée-mandler

4 friske figner

Rød syre

 

Sådan gør du

Du kan markere de punkter du allerede har gennemført

01

Amber Liquorice og skyr-creme

  • Hak chokoladen fint.
  • Kom fløde i en kasserolle og kog det op.
  • Træk fløden fra varmen, rør den hakkede chokolade i den varme fløde og rør det sammen indtil chokoladen er smeltet ud i fløden.
  • Rør skyren grundigt i fløden og sæt herefter cremen på køl i min. 4 timer eller til den er helt fast i konsistensen.
  • Når cremen er fast, kommes den i en sprøjtepose og opbevares på køl indtil servering.
02

Andet

  • Hak Liquorice Dragée-mandlerne groft.
  • Vask fignerne, skær stilken af og skær dem i både.
03

Servering

  • Sprøjt 3 pæne toppe af cremen på hver af de fire tallerkener.
  • Fordel fignerne omkring toppene, drys med hakkede mandler og pynt med lidt rød syre efter behag.
04

Ingredienser

Se andre opskrifter