CREME AF AMBER LIQUORICE-CHOKOLADE, FRISKE FIGNER OG LIQUORICE DRAGEE
Dessert til 4 personer
Ingredienser
Amber Liquorice og skyr-creme
175 g Amber Liquorice-chokolade
1,5 dl piskefløde
100 g skyr
Andet
1 pose Liquorice Dragée-mandler
4 friske figner
Rød syre
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Amber Liquorice og skyr-creme
- Hak chokoladen fint.
- Kom fløde i en kasserolle og kog det op.
- Træk fløden fra varmen, rør den hakkede chokolade i den varme fløde og rør det sammen indtil chokoladen er smeltet ud i fløden.
- Rør skyren grundigt i fløden og sæt herefter cremen på køl i min. 4 timer eller til den er helt fast i konsistensen.
- Når cremen er fast, kommes den i en sprøjtepose og opbevares på køl indtil servering.
Andet
- Hak Liquorice Dragée-mandlerne groft.
- Vask fignerne, skær stilken af og skær dem i både.
Servering
- Sprøjt 3 pæne toppe af cremen på hver af de fire tallerkener.
- Fordel fignerne omkring toppene, drys med hakkede mandler og pynt med lidt rød syre efter behag.
Ingredienser
- Amber Liquorice
88 DKK - Liquorice Dragée
62 DKK
Se andre opskrifter
- Af Summerbird Organic 4. Oktober 2024
Brownie Amazonas 61 %
- Af Summerbird Organic 27. September 2024
Brombærflødebolle
- Af Summerbird Organic 18. September 2024
Chokoladetærte med Amber Classic-karamel og blåbær
- Af Summerbird Organic 13. September 2024
Choux au Craquelin