

CREME AF AMBER LIQUORICE-CHOKOLADE, FRISKE FIGNER OG LIQUORICE DRAGEE
Dessert til 4 personer
Ingredienser
Amber Liquorice og skyr-creme
175 g Amber Liquorice-chokolade
1,5 dl piskefløde
100 g skyr
Andet
1 pose Liquorice Dragée-mandler
4 friske figner
Rød syre
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Amber Liquorice og skyr-creme
- Hak chokoladen fint.
- Kom fløde i en kasserolle og kog det op.
- Træk fløden fra varmen, rør den hakkede chokolade i den varme fløde og rør det sammen indtil chokoladen er smeltet ud i fløden.
- Rør skyren grundigt i fløden og sæt herefter cremen på køl i min. 4 timer eller til den er helt fast i konsistensen.
- Når cremen er fast, kommes den i en sprøjtepose og opbevares på køl indtil servering.
Andet
- Hak Liquorice Dragée-mandlerne groft.
- Vask fignerne, skær stilken af og skær dem i både.
Servering
- Sprøjt 3 pæne toppe af cremen på hver af de fire tallerkener.
- Fordel fignerne omkring toppene, drys med hakkede mandler og pynt med lidt rød syre efter behag.
Ingredienser
- Amber Liquorice
82 DKK - Liquorice Dragée
60 DKK
Se andre opskrifter
- Af Thomas Herman 4. December 2023
VARM CHOKOLADE “AMAZONAS 61%”
- Af Thomas Herman 22. November 2023
PÆRE BELLE HELENE “AMAZONAS 61% SYLTEDE PÆRER, VANILJE IS & LUN CHOKOLADESAUCE
- Af Thomas Herman 15. November 2023
CHOKOLADEMOUSSE “GUAYAS 71 %” - PÅ KLASSISK VIS
- Af Thomas Herman 9. November 2023
Marmoreret chokoladebar