

CREME AF AMBER LIQUORICE-CHOKOLADE, FRISKE FIGNER OG LIQUORICE DRAGEE
Dessert til 4 personer
Ingredienser
Amber Liquorice og skyr-creme
175 g Amber Liquorice-chokolade
1,5 dl piskefløde
100 g skyr
Andet
1 pose Liquorice Dragée-mandler
4 friske figner
Rød syre
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Amber Liquorice og skyr-creme
- Hak chokoladen fint.
- Kom fløde i en kasserolle og kog det op.
- Træk fløden fra varmen, rør den hakkede chokolade i den varme fløde og rør det sammen indtil chokoladen er smeltet ud i fløden.
- Rør skyren grundigt i fløden og sæt herefter cremen på køl i min. 4 timer eller til den er helt fast i konsistensen.
- Når cremen er fast, kommes den i en sprøjtepose og opbevares på køl indtil servering.
Andet
- Hak Liquorice Dragée-mandlerne groft.
- Vask fignerne, skær stilken af og skær dem i både.
Servering
- Sprøjt 3 pæne toppe af cremen på hver af de fire tallerkener.
- Fordel fignerne omkring toppene, drys med hakkede mandler og pynt med lidt rød syre efter behag.
Ingredienser
- Amber Liquorice
90 DKK
- Liquorice Dragée
66 DKK
Se andre opskrifter
Af Summerbird Organic 14. November 2025Millefuille
Af Summerbird Organic 16. Oktober 2025Arriba Nacional Chokolade-cookie
Af Summerbird Organic 9. Oktober 2025Verdens vildeste chokoladekage
Af Summerbird Organic 3. Oktober 2025Eclair med Amber Blond, mandelpraliné og pære








