Gianduja trøffel

Gianduja trøffel

Ingredienser

200 g Summerbird mørk chokolade Guayas 71%

150 g Summerbird nougat

100 g ristede hasselnødder

50 g tranebær

1 lille drys salt

Sådan gør du

Du kan markere de steps du allerede har gennemført

01
  • Skær chokolade og nougat i mindre stykker, kom det i en passende skål, og smelt langsomt over vandbad - helst uden at skålen rører bunden af gryden. Rør undervejs.
  • Hak imens de ristede hasselnødder groft.
  • Tag skålen af varmen, når nougat og chokolade er smeltet sammen.
  • Kom de hakkede hasselnødder, tranebær og et drys salt i massen, og rør det grundigt sammen.
  • På køl: Kom massen i en passende lufttæt beholder, og stil den på køl i 4 timer.
  • Vend den hærdede masse ud på et skærebræt, temperer en smule og skær i de ønskede stykker. Opbevar konfekten på køl.
  • Skær chokolade og nougat i mindre stykker, kom det i en passende skål, og smelt langsomt over vandbad - helst uden at skålen rører bunden af gryden. Rør undervejs.
  • Hak imens de ristede hasselnødder groft.
  • Tag skålen af varmen, når nougat og chokolade er smeltet sammen.
  • Kom de hakkede hasselnødder, tranebær og et drys salt i massen, og rør det grundigt sammen.
  • På køl: Kom massen i en passende lufttæt beholder, og stil den på køl i 4 timer.
  • Vend den hærdede masse ud på et skærebræt, temperer en smule og skær i de ønskede stykker. Opbevar konfekten på køl.
02

Ingredienser

Se andre opskrifter