

Gianduja trøffel
Ingredienser
200 g Summerbird mørk chokolade Arriba Nacional 74 %
150 g Summerbird nougat
100 g ristede Piemonte Hazelnuts
50 g tranebær
1 lille drys salt
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Gianduja trøffel
- Skær chokolade og nougat i mindre stykker, kom det i en passende skål, og smelt langsomt over vandbad - helst uden at skålen rører bunden af gryden. Rør undervejs.
- Hak imens de ristede hasselnødder groft.
- Tag skålen af varmen, når nougat og chokolade er smeltet sammen.
- Kom de hakkede hasselnødder, tranebær og et drys salt i massen, og rør det grundigt sammen.
- På køl: Kom massen i en passende lufttæt beholder, og stil den på køl i 4 timer.
- Vend den hærdede masse ud på et skærebræt, temperer en smule og skær i de ønskede stykker. Opbevar konfekten på køl.
Ingredienser
- Arriba Nacional 74%
110 DKK
- UdsolgtPiemonte Hazelnuts
78 DKK
Se andre opskrifter
- Af Summerbird Organic 3. Oktober 2025
Eclair med Amber Blond, mandelpraliné og pære
- Af Summerbird Organic 26. September 2025
Ferskenroulade med friske hindbær, White Vanilla-cremeux og hindbærmarcipan
- Af Summerbird Organic 22. September 2025
Abrikos-tarte tatain
- Af Summerbird Organic 5. September 2025
Amber Classic-, mokka- og pistaciefragilité