

Hindbærtærte
Tærte på Arriba Nacional 68% med hindbærganache, friske hindbær & pistacie.
Ingredienser
Hindbærganache
1/2 dl fløde
1,25 dl koncentreret hindbærsaft
50 g smør
120 g Arriba Nacional 74% chokolade
1 knivspids salt
Servering
12 stk. Tartelet - Arriba Nacional 68% chokoladeskåle
Friske hindbær
Hakket pistacie
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Hindbærganache
- Hak chokoladen fint.
- Skær smørret i tern og sæt det på køl.
- Lun fløde, hindbærsaft og salt i en gryde.
- Tilsæt den hakkede chokolade, og lad den smelte i blandingen under omrøring.
- Træk gryden fra varmen, og lad massen falde en smule i temperatur.
- Pisk det kolde smør ud i ganachen lidt efter lidt.
- Når ganachen har nået stuetemperatur, fordeles den i de 12 chokoladeskåle.
- Sæt chokoladeskålene på køl natten over, eller indtil ganachen har sat sig.
Servering
-
Tag de 12 chokoladeskåle ud fra køl 5 minutter før servering.
-
Fordel dem på 6 tallerkener og pynt hver chokoladeskål med friske hindbær og et drys hakket pistacie.
-
Server gerne tærterne med en kugle hindbærsorbet eller vaniljeis.
Ingredienser
- Arriba Nacional 68%
110 DKK - Arriba Nacional 74%
110 DKK
Se andre opskrifter
- Af Summerbird Organic 7. Februar 2025
Verdens vildeste chokoladekage
- Af Summerbird Organic 17. Januar 2025
Mandel-frangipane med pære og hvid chockoladeganache
- Af Summerbird Organic 27. December 2024
Nytårsdessert 2024
- Af Summerbird Organic 20. December 2024
Julechokoladebar