

Hindbærtærte
Tærte på Amazonas 61% med hindbærganache, friske hindbær & pistacie.
Ingredienser
Hindbærganache
1/2 dl fløde
1,25 dl koncentreret hindbærsaft
50 g smør
120 g Guayas 71% chokolade
1 knivspids salt
Servering
12 stk. Tartelet - Amazonas 61% chokoladeskåle
Friske hindbær
Hakket pistacie
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Hindbærganache
- Hak chokoladen fint.
- Skær smørret i tern og sæt det på køl.
- Lun fløde, hindbærsaft og salt i en gryde.
- Tilsæt den hakkede chokolade, og lad den smelte ud blandingen under omrøring.
- Træk gryden fra varmen, og lad massen falde en smule i temperatur.
- Pisk det kolde smør ud i ganachen lidt efter lidt.
- Når ganachen har nået stuetemperatur, fordeles den i de 12 chokoladeskåle.
- Sæt chokoladeskålene på køl natten over, eller indtil ganachen har sat sig.
Servering
-
Tag de 12 chokoladeskåle ud fra køl 5 minutter før servering.
-
Fordel dem på 6 tallerkener og pynt hver chokoladeskål med friske hindbær og et drys hakket pistacie.
-
Server gerne tærterne med en kugle hindbærsorbet eller vaniljeis.
Ingredienser
Se andre opskrifter
Rabarbertærte
Tærte på Amazonas 61% med hvid chokolade, hyldeblomst panna cotta & hyldeblomstsyltede ra...
Mazarintærte på Summerbird marcipan & Amber Classic-Chokolade
Mazarintærte på Summerbird marcipan & Amber Classic-Chokolade med friske brombær & Am...