Hindbærtærte

Hindbærtærte

Tærte på Amazonas 61% med hindbærganache, friske hindbær & pistacie.

Ingredienser

Hindbærganache

1/2 dl fløde

1,25 dl koncentreret hindbærsaft

50 g smør

120 g Guayas 71% chokolade

1 knivspids salt

Servering

12 stk. Tartelet - Amazonas 61% chokoladeskåle

Friske hindbær

Hakket pistacie

Sådan gør du

Du kan markere de steps du allerede har gennemført

01

Hindbærganache

  • Hak chokoladen fint.
  • Skær smørret i tern og sæt det på køl.
  • Lun fløde, hindbærsaft og salt i en gryde.
  • Tilsæt den hakkede chokolade, og lad den smelte ud blandingen under omrøring.
  • Træk gryden fra varmen, og lad massen falde en smule i temperatur.
  • Pisk det kolde smør ud i ganachen lidt efter lidt.
  • Når ganachen har nået stuetemperatur, fordeles den i de 12 chokoladeskåle.
  • Sæt chokoladeskålene på køl natten over, eller indtil ganachen har sat sig.
02

Servering

  • Tag de 12 chokoladeskåle ud fra køl 5 minutter før servering.

  • Fordel dem på 6 tallerkener og pynt hver chokoladeskål med friske hindbær og et drys hakket pistacie.

  • Server gerne tærterne med en kugle hindbærsorbet eller vaniljeis.

03

Ingredienser

Se andre opskrifter