

Iced Coffee "Chocolate Spread"
Iskaffe til 2 personer
Ingredienser
Iskaffe
150 g Chocolate Spread fra Summerbird Organic
4 dl kold sødmælk
1 spsk. rørsukker
2 dl espresso-kaffe
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Fremgangsmåde
- Kom Chocolate Spread i en skål.
- Kog 1 dl sødmælk op med 1 spsk. rørsukker og hæld det over Chocolate spreaden og pisk det grundigt sammen, til Chocolate spreaden er smeltet ud i mælken.
- Tilsæt herefter resten af den kolde sødmælk og pisk yderligere.
- Kom isterninger i 2 store glas og hæld 1 dl espresso-kaffe i hvert glas. Top med “Chocolate spread-mælken” og servér straks.
- Sæt en ske i kaffen ved servering, så man kan røre rundt i glasset.
Ingredienser
Se andre opskrifter
- Af Thomas Herman 19. September 2023
Klassisk vaniljeis, Amber Caramel & lun Amber-sauce
- Af Thomas Herman 7. September 2023
Amber Noir-tærte - Blueberry & Caramel
- Af Thomas Herman 10. August 2023
Iscreme af mørk chokolade Amazonas 61%
- Af Thomas Herman 10. Juli 2023
Iscreme af Amber Classic-Chokolade, hasselnøddeolie & Baerii Kaviar