

Iced Coffee "Chocolate Spread"
Iskaffe til 2 personer
Ingredienser
Iskaffe
150 g Chocolate Spread fra Summerbird Organic
4 dl kold sødmælk
1 spsk. rørsukker
2 dl espresso-kaffe
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Fremgangsmåde
- Kom Chocolate Spread i en skål.
- Kog 1 dl sødmælk op med 1 spsk. rørsukker og hæld det over Chocolate spreaden og pisk det grundigt sammen, til Chocolate spreaden er smeltet ud i mælken.
- Tilsæt herefter resten af den kolde sødmælk og pisk yderligere.
- Kom isterninger i 2 store glas og hæld 1 dl espresso-kaffe i hvert glas. Top med “Chocolate spread-mælken” og servér straks.
- Sæt en ske i kaffen ved servering, så man kan røre rundt i glasset.
Ingredienser
- Chocolate Spread
242 DKK
Se andre opskrifter
- Af Summerbird Organic 16. Maj 2025
Rabarber-Sarah Bernhardt
- Af Summerbird Organic 9. Maj 2025
Rabarbertærte med pistacie-frangipane & hvid chokoladeiscreme
- Af Summerbird Organic 14. April 2025
Mini Othello med Velvet Eggs
- Af Summerbird Organic 28. Marts 2025
Pavlova med hvid chokoladerede & Quail Eggs