Italiensk kransekage “Amaretto”

Italiensk kransekage “Amaretto”

Italiensk kransekage “Amaretto” med citron & syltede ingefær

Ingredienser


400 g Summerbird marcipan

120 g flormelis

40 g æggehvide

50 g sød syltet ingefær, finthakket

1/2 økologisk citron, saft og skal herfra

Flormelis

Sådan gør du

Du kan markere de punkter du allerede har gennemført

01

Kransekager

  • Skær marcipanen i mindre stykker og rør den grundigt sammen med flormelis.
  • Tilsæt herefter æggehvide, lidt efter lidt, under omrøring.
  • Afslutningsvis tilsættes den hakkede syltede ingefær, citronsaft og skal.
  • Rør massen grundigt igennem.
  • Kom massen i en sprøjtepose og lad den hvile på køl et par timer.
  • Sprøjt kransekagemassen ud lange stykker på et stykke bagepapir.
  • Drys flormelis over kransekagen igennem en fin sigte.
  • Skær kransekagen i 5 cm. lange stykker og sæt dem over på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Giv kransekagerne små tryk med fingrene, således man får et rustikt udtryk.
  • Bag kransekagen i en forvarmet ovn ved 190 grader i ca. 8-10 minutter, eller til de er let gyldne.
  • Opbevar dem i en lufttæt beholder.
    02

    Ingredienser

    Se andre opskrifter