Karameller af Amber Liquorice & citron

Karameller af Amber Liquorice & citron

Karameller af Amber Liquorice & citron

Ingredienser

200 g Amber Liquorice

200 g glukose

1 økologisk citron, revet skal herfra

1 knsp. groft salt

Lakridspulver

 

Sådan gør du

Du kan markere de steps du allerede har gennemført

01

  • Hak chokoladen fint, og stil til side.
  • Lun glukosen i en gryde.
  • Rør den hakkede chokolade ud i den lune glukose. Tilsæt chokoladen lidt efter lidt og rør med en dejskraber til massen er homogen.
  • Tilsæt den revne citronskal og salt - og rør yderligere.
  • På køl: Kom massen i en passende form, foret med bagepapir. Sæt på køl og lad hærde i 6 timer - gerne natten over.
  • Vend massen ud på et skærebræt og skær den i passende stykker.
  • Vend karamellerne i lakridspulver.
  • Opbevar herefter karamellerne på køl indtil servering.
02

Ingredienser

Se andre opskrifter