

Karameller af Amber Liquorice & citron
Karameller af Amber Liquorice & citron
Ingredienser
200 g Amber Liquorice
200 g glukose
1 økologisk citron, revet skal herfra
1 knsp. groft salt
Lakridspulver
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Karameller
- Hak chokoladen fint, og stil til side.
- Lun glukosen i en gryde.
- Rør den hakkede chokolade ud i den lune glukose. Tilsæt chokoladen lidt efter lidt og rør med en dejskraber til massen er homogen.
- Tilsæt den revne citronskal og salt - og rør yderligere.
- På køl: Kom massen i en passende form, foret med bagepapir. Sæt på køl og lad hærde i 6 timer - gerne natten over.
- Vend massen ud på et skærebræt og skær den i passende stykker.
- Vend karamellerne i lakridspulver.
- Opbevar herefter karamellerne på køl indtil servering.
Ingredienser
- Amber Liquorice
82 DKK
Se andre opskrifter
- Af Thomas Herman 19. September 2023
Klassisk vaniljeis, Amber Caramel & lun Amber-sauce
- Af Thomas Herman 7. September 2023
Amber Noir-tærte - Blueberry & Caramel
- Af Thomas Herman 10. August 2023
Iscreme af mørk chokolade Amazonas 61%
- Af Thomas Herman 10. Juli 2023
Iscreme af Amber Classic-Chokolade, hasselnøddeolie & Baerii Kaviar