Marcipan snitter på klassisk vis

Marcipan snitter på klassisk vis

 

Ingredienser


400 g Summerbird Marcipan

200 g Summerbird Nougat

Sådan gør du

Du kan markere de steps du allerede har gennemført

01

Marcipan snitter

  • Rul 200 g marcipan ud mellem 2 stykker bagepapir i ca. 5 mm tykkelse. Gentag dette med de resterende 200 g marcipan.
  • Rul ligeledes nougat ud mellem 2 stykker bagepapir i samme tykkelse. Prøv gerne at opnå at marcipan og nougat har ca. samme form.
  • Kom nougaten på toppen af det ene marcipanstykke og læg herefter det andet marcipanstykke på toppen af nougaten.
  • Læg afslutningsvist et stykke bagepapir på toppen af det hele og rul det let sammen
  • Skær herefter snitterne i den ønskede form.
02

Servering

  • Ved servering kan de drysses med en smule frugtpulver.
03

Ingredienser

Se andre opskrifter