

Marcipan snitter på klassisk vis
Ingredienser
400 g Summerbird Marcipan
200 g Summerbird Nougat
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Marcipan snitter
- Rul 200 g marcipan ud mellem 2 stykker bagepapir i ca. 5 mm tykkelse. Gentag dette med de resterende 200 g marcipan.
- Rul ligeledes nougat ud mellem 2 stykker bagepapir i samme tykkelse. Prøv gerne at opnå at marcipan og nougat har ca. samme form.
- Kom nougaten på toppen af det ene marcipanstykke og læg herefter det andet marcipanstykke på toppen af nougaten.
- Læg afslutningsvist et stykke bagepapir på toppen af det hele og rul det let sammen
- Skær herefter snitterne i den ønskede form.
Servering
- Ved servering kan de drysses med en smule frugtpulver.
Ingredienser
Se andre opskrifter
- Af Thomas Herman 19. September 2023
Klassisk vaniljeis, Amber Caramel & lun Amber-sauce
- Af Thomas Herman 7. September 2023
Amber Noir-tærte - Blueberry & Caramel
- Af Thomas Herman 10. August 2023
Iscreme af mørk chokolade Amazonas 61%
- Af Thomas Herman 10. Juli 2023
Iscreme af Amber Classic-Chokolade, hasselnøddeolie & Baerii Kaviar