Marcipan snitter på klassisk vis
Ingredienser
400 g Summerbird Marcipan
200 g Summerbird Nougat
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Marcipan snitter
- Rul 200 g marcipan ud mellem 2 stykker bagepapir i ca. 5 mm tykkelse. Gentag dette med de resterende 200 g marcipan.
- Rul ligeledes nougat ud mellem 2 stykker bagepapir i samme tykkelse. Prøv gerne at opnå at marcipan og nougat har ca. samme form.
- Kom nougaten på toppen af det ene marcipanstykke og læg herefter det andet marcipanstykke på toppen af nougaten.
- Læg afslutningsvist et stykke bagepapir på toppen af det hele og rul det let sammen
- Skær herefter snitterne i den ønskede form.
Servering
- Ved servering kan de drysses med en smule frugtpulver.
Ingredienser
Se andre opskrifter
- Af Summerbird Organic 14. April 2024
Madeleines med Amber Classic
- Af Summerbird Organic 19. Marts 2024
Mazarintærte på Summerbird marcipan & Amber Classic-Chokolade
- Af Summerbird Organic 28. Februar 2024
Påsketærte med Amber Quail Eggs
- Af Summerbird Organic 27. Januar 2024
Forårscheesecake