

Marcipansnitter på klassisk vis
Ingredienser
400 g Summerbird Marcipan
200 g Summerbird Nougat
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Marcipansnitter
- Rul 200 g marcipan ud mellem 2 stykker bagepapir i ca. 5 mm tykkelse. Gentag dette med de resterende 200 g marcipan.
- Rul ligeledes nougat ud mellem 2 stykker bagepapir i samme tykkelse. Prøv gerne at opnå at marcipan og nougat har ca. samme form.
- Kom nougaten på toppen af det ene marcipanstykke og læg herefter det andet marcipanstykke på toppen af nougaten.
- Læg afslutningsvist et stykke bagepapir på toppen af det hele og rul det let sammen
- Skær herefter snitterne i den ønskede form.
Servering
- Ved servering kan de drysses med en smule frugtpulver.
Ingredienser
Se andre opskrifter
- Af Summerbird Organic 22. August 2025
Kakaobønne med mørk chokolademousse og hindbær
- Af Summerbird Organic 7. August 2025
Matchakugle med hvid chokolade-cremeux
- Af Summerbird Organic 31. Juli 2025
Clafoutis med stikkelsbær/ribs, Amber Classic og hasselnødder fra Piemonte
- Af Summerbird Organic 22. Juli 2025
Tærte med hasselnøddemazarin og hindbærkompot