Nytårs kransekage

Nytårs kransekage

Ingredienser

Kransekage


500 g Summerbird marcipan

150 g Flormelis

50 g Æggehvide

Andet


60 g Summerbird chokolade - Amazonas 61%

100 g flormelis

1 æggehvide

Sådan gør du

Du kan markere de steps du allerede har gennemført

01

Kransekager

  • Skær marcipan i mindre stykker og rør den grundigt sammen med sigtet flormelis.
  • Tilsæt herefter æggehvide, lidt efter lidt, under omrøring.
  • Rør massen grundigt igennem.
  • Kom massen i en sprøjtepose med en trekant tyl og lad den hvile på køl et par timer.
  • Kom bagepapir på en bageplade og sprøjt kransekagen ud i 7. cm lange stykker.
  • Bag kransekagen i en forvaret ovn ved 190 grader i 8-10 minutter, eller til de er gyldne.
02

Servering

  • Chokoladen: Når kransekagen er gylden og afkølet, smeltes chokoladen over vandbad og bunden af kransekagen dyppes heri.
  • Glasur: Sigt flormelisen i en skål og kom æggehviden heri og rør sammen til en tyk glasur. Kom glasuren i en cornet foldet af bagepapir og dekorere kransekagen på klassisk vis.
03

Ingredienser

Se andre opskrifter