Varm Amber chokolade

Varm Amber chokolade

Ingredienser

1/2 stang vanilje

20 g smør

2 kanelstænger

1 l sødmælk

275 g Summerbird Amber chokolade, groft hakket

2 dl. kraftig kaffe

Lidt flødeskum

Sådan gør du

Du kan markere de steps du allerede har gennemført

01
  • Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
  • Kom smørret i en tyk bundet gryde og lad det bruse op.
  • Sauter vaniljekorn, vaniljestang og kanelstænger heri et kort øjeblik.
  • Tilsæt nu mælk og Amber chokolade i gryden og bring det langsomt tæt på kogepunkt under omrøring til chokoladen er smeltet.
  • Træk herefter chokoladen fra varmen og lad den trække smag af krydderierne 5 minutter.
  • Sigt chokoladen over i en ny gryde og tilsæt kaffen, varm den yderligere op og serverer den straks .
  • Dekorer med flødeskum.
  • OBS. Ønsker man en børne venlig udgave uden kaffe, kan denne sagtens undlades.
  • Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
  • Kom smørret i en tyk bundet gryde og lad det bruse op.
  • Sauter vaniljekorn, vaniljestang og kanelstænger heri et kort øjeblik.
  • Tilsæt nu mælk og Amber chokolade i gryden og bring det langsomt tæt på kogepunkt under omrøring til chokoladen er smeltet.
  • Træk herefter chokoladen fra varmen og lad den trække smag af krydderierne 5 minutter.
  • Sigt chokoladen over i en ny gryde og tilsæt kaffen, varm den yderligere op og serverer den straks .
  • Dekorer med flødeskum.
  • OBS. Ønsker man en børne venlig udgave uden kaffe, kan denne sagtens undlades.
02

Ingredienser

Se andre opskrifter