

Varm Amber chokolade
Ingredienser
1/2 stang vanilje
20 g smør
2 kanelstænger
1 l sødmælk
275 g Summerbird Amber chokolade, groft hakket
2 dl. kraftig kaffe
Lidt flødeskum
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Fremgangsmåde
- Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
- Kom smørret i en tyk bundet gryde og lad det bruse op.
- Sauter vaniljekorn, vaniljestang og kanelstænger heri et kort øjeblik.
- Tilsæt nu mælk og Amber chokolade i gryden og bring det langsomt tæt på kogepunkt under omrøring til chokoladen er smeltet.
- Træk herefter chokoladen fra varmen og lad den trække smag af krydderierne 5 minutter.
- Sigt chokoladen over i en ny gryde og tilsæt kaffen, varm den yderligere op og serverer den straks .
- Dekorer med flødeskum.
- OBS. Ønsker man en børne venlig udgave uden kaffe, kan denne sagtens undlades.
Ingredienser
- Amber Classic
70 DKK - Amber Classic
130 DKK
Se andre opskrifter
- Af Thomas Herman 4. December 2023
VARM CHOKOLADE “AMAZONAS 61%”
- Af Thomas Herman 22. November 2023
PÆRE BELLE HELENE “AMAZONAS 61% SYLTEDE PÆRER, VANILJE IS & LUN CHOKOLADESAUCE
- Af Thomas Herman 15. November 2023
CHOKOLADEMOUSSE “GUAYAS 71 %” - PÅ KLASSISK VIS
- Af Thomas Herman 9. November 2023
Marmoreret chokoladebar