Tilmeld dig vores kundeklub

Som medlem af Summerbird-klubben får du adgang til en række unikke fordele. Vær den første til at høre om nyheder og få eksklusive fordele. Tilmeld dig her

Product added to basket

Amber Limited

I år markerer vi Amber Season med en ny Amber Limited gaveæske. Æskens indhold er nøje udvalgt og sammensat af Summerbird Organic’s grundlægger Mikael Grønlykke og Michelin-kok Thomas Herman.

 

Amber Limited findes kun i begrænset antal. Gaveæskerne består af både fyldte og handcrafted chokolader - små elegante økologiske stykker, der indrammer sensommerens farver, toner og smag. Ganske enkelt den perfekte gaveæske til alle, der lige som os sætter pris på netop denne gyldne tid på året.

 

Pris: 136 kr.

 

BESTIL DEN HER

Eksklusiv Amber Giftbag

Vi hylder også sensommeren med en smuk gavepose, der blandt andet indeholder to af vores egne Amber-favoritter; Amber Croquant, vores prisvindende Amber-classic chokolade med krokant af Piemonte-hasselnødder samt Amber Dragée, let ristede italienske hasselnødder, dragret med nougat, krokant og afslutningsvis Amber Classic-chokolade. Et økologisk smagsunivers med sødme, frugtnoter og nordisk.

 

Pris: 275 kr.

 

BESTIL DEN HER

Amber Miniature

Amber Miniature gaveæske byder på en verden af velsmag i fire varianter. De små elegante stykker fyldte chokolader, er alle omsluttet af vores forskellige Amber varianter; Classic, Blond og Noir.

 

Pris: 68 kr.

 

SE DEN HER
Amber-sommerfugle