

Den fuldkomne dessert
Ingredienser
1 bøtte god vaniljeis
Chokoladesauce
1 pose Guayas mandler
Andet
Evt. friske blåbær eller brombær
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Fremgangsmåde
- Isen tempereres i 30 minutter ved stuetemperatur. Anret 2 kugler is pr. person i en skål eller i et glas.
- Lun chokoladesaucen ganske kort i mikrobølgeovn eller i en lille gryde.
- 2 spsk. chokoladesauce hældes over de 2 iskugler. Drys med grofthakkede guayas mandler.
Servering
-
Servér evt. pyntet med friske blåbær eller brombær.
Ingredienser
- Guayas
60 DKK - Guayas 71%
70 DKK
Se andre opskrifter
- Af Thomas Herman 7. December 2023
JULEKAGE AMAZONAS 61 % MED APPELSIN & VARME KRYDDERIER
- Af Thomas Herman 4. December 2023
VARM CHOKOLADE “AMAZONAS 61%”
- Af Thomas Herman 22. November 2023
PÆRE BELLE HELENE “AMAZONAS 61% SYLTEDE PÆRER, VANILJE IS & LUN CHOKOLADESAUCE
- Af Thomas Herman 15. November 2023
CHOKOLADEMOUSSE “GUAYAS 71 %” - PÅ KLASSISK VIS