

Den fuldkomne dessert
Ingredienser
1 bøtte god vaniljeis
Chokoladesauce
1 pose Guayas mandler
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
- Isen tempereres i 30 minutter ved stuetemperatur. Anret 2 kugler is pr. person i en skål eller i et glas.
- Lun chokoladesaucen ganske kort i mikrobølgeovn eller i en lille gryde.
- 2 spsk. chokoladesauce hældes over de 2 iskugler. Drys med grofthakkede guayas mandler.
- Servér evt. pyntet med friske blåbær eller brombær.
- Isen tempereres i 30 minutter ved stuetemperatur. Anret 2 kugler is pr. person i en skål eller i et glas.
- Lun chokoladesaucen ganske kort i mikrobølgeovn eller i en lille gryde.
- 2 spsk. chokoladesauce hældes over de 2 iskugler. Drys med grofthakkede guayas mandler.
- Servér evt. pyntet med friske blåbær eller brombær.
Ingredienser
Se andre opskrifter
Italiensk kransekage “Amaretto”
Italiensk kransekage “Amaretto” med citron & syltede ingefær