Den fuldkomne dessert
Ingredienser
1 bøtte god vaniljeis
Chokoladesauce
1 pose Guayas mandler
Andet
Evt. friske blåbær eller brombær
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Fremgangsmåde
- Isen tempereres i 30 minutter ved stuetemperatur. Anret 2 kugler is pr. person i en skål eller i et glas.
- Lun chokoladesaucen ganske kort i mikrobølgeovn eller i en lille gryde.
- 2 spsk. chokoladesauce hældes over de 2 iskugler. Drys med grofthakkede guayas mandler.
Servering
-
Servér evt. pyntet med friske blåbær eller brombær.
Ingredienser
- Guayas
60 DKK - Guayas 71%
70 DKK
Se andre opskrifter
- Af Summerbird Organic 14. April 2024
Madeleines med Amber Classic
- Af Summerbird Organic 19. Marts 2024
Mazarintærte på Summerbird marcipan & Amber Classic-Chokolade
- Af Summerbird Organic 28. Februar 2024
Påsketærte med Amber Quail Eggs
- Af Summerbird Organic 27. Januar 2024
Forårscheesecake