

Den fuldkomne dessert
Ingredienser
1 bøtte god vaniljeis
Chokoladesauce
1 pose Guayas mandler
Andet
Evt. friske blåbær eller brombær
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Fremgangsmåde
- Isen tempereres i 30 minutter ved stuetemperatur. Anret 2 kugler is pr. person i en skål eller i et glas.
- Lun chokoladesaucen ganske kort i mikrobølgeovn eller i en lille gryde.
- 2 spsk. chokoladesauce hældes over de 2 iskugler. Drys med grofthakkede guayas mandler.
Servering
-
Servér evt. pyntet med friske blåbær eller brombær.
Ingredienser
- Guayas
66 DKK
- Guayas 71%
78 DKK
Se andre opskrifter
- Af Summerbird Organic 22. August 2025
Kakaobønne med mørk chokolademousse og hindbær
- Af Summerbird Organic 7. August 2025
Matchakugle med hvid chokolade-cremeux
- Af Summerbird Organic 31. Juli 2025
Clafoutis med stikkelsbær/ribs, Amber Classic og hasselnødder fra Piemonte
- Af Summerbird Organic 22. Juli 2025
Tærte med hasselnøddemazarin og hindbærkompot