Product added to basket

 

Gaveæsker

 

Vores raffinerede og elegante gaveæsker egner sig perfekt til alle, som sætter pris på velsmag og høj kvalitet.
Vi leverer vores gaveæsker samt en personlig hilsen ud i hele landet inden for 1-2 hverdage.

 


 

 

Giftbags

Collection gaveæsker

Gaveidéer


 


Amber Miniature
Klassikere
Petit Four gaveæsker
Sommerfugle
Øvrige gaveæsker

Summerbird gaveæsker
Vil du gerne sende en sød hilsen til en, du holder af, så er chokolade altid en god måde at sige det på. Det er ikke altid nemt at købe gaver til andre, medmindre man har en veludført ønskeliste, men er det ikke tilfældet denne gang, så kan du her finde den perfekte gave. Hos Summerbird har vi løsningen til dig lige her – serveret i en flot chokoladeæske.

De fleste mennesker bliver glade for chokoladegaver, og dermed falder det som regel altid i god jord, når der kommer en levering med frisk chokolade til døren. Det er også altid en mulighed at sende en flot buket blomster, men blomster efterlader ikke smagsløgene i himlen, og derfor synes vi selvfølgelig, kvalitetschokolade er et bedre valg. En chokoladegave er altid en god ide, hvad end der skal fejres en fødselsdag, et jubilæum, gives en værtindegave eller værtsgave eller noget helt andet. Ved at sende chokolade, overrasker du modtageren helt uventet, og det er noget, der som regel altid sætter et stort smil på læberne.
Chokolade fra Summerbird er håndværk i højeste kvalitet. I mere end 30 år har vi specialiseret os i at fremstille chokolade i en kvalitet, der ikke findes magen til. Siden vi valgte at blive 100% økologiske, er vores popularitet kun gået én vej, og det er vi meget stolte af. Vi kræser for både smagsnuancerne, kvaliteten, udseendet og farverne for hvert enkelt stykke chokolade.

Her på siden kan du vælge i mellem adskillige chokoladeæsker, der indeholder de lækreste og mest smagfulde fyldte chokolader. Vælg en klassisk gaveæske med 9 eller 18 stk. chokolader, eller forkæl den heldige modtager med en petit four. Du kan også sende en sød gaveæske fyldt med chokolade, der er formet som den populære sommerfugl, som vores brand er opkaldt efter. Mulighederne er rigtig mange, men uanset hvilken du vælger, kan du roligt regne med, at der venter modtageren unikke smagsoplevelser i form af både lys, mørk, Amber eller hvid chokolade.