Product added to basket


Økologisk is

 

Summerbird Organic Ice Cream er barn af chokolademageren Mikael Grønlykke og Michelin-kok Jakob de Neergaard.

Mikael kom med familiens gastronomiske traditioner - fra Kong Hans og Faldsled kro til Løgismose. Og ikke mindst personligt som pioner for Summerbirds prisbelønnede kvaliteter. Jakob kom med sin indsats fra nogle af verdens mest prestigefyldte og bedste restauranter og som manden, der fik Michelinstjernen tilbage på Søllerød Kro.

Mikael og Jakob mødtes i 2017 i jagten på den fuldkomne is-serie. En is-serie som skulle fyldes til bristepunktet med traditioner og terroir. Rygraden blev rene økologiske og håndplukkede råvarer. Og håndværk, baseret på tålmodighed, fordybelse og glæde.

 

Nedenfor kan du se vores seks smagsvarianter, som forhandles hos vores Chocolaterier samt udvalgte forhandlere.

 


 

 

CHOCOLATE

 

En unik og kompromisløs økologisk chokoladeis med rigelige mængder mørk chokolade. Chokoladen er blandt andet produceret på den ypperste kakaofrugt af alle, Arriba nacional, som er høstet ved Guayas-floden i Ecuador og har en blomstrende og frugtig smag med helt sit eget tydelige terroir.  Server evt. isen sammen med vaniljeis, mørke bær og ristede mandler.

 

Indhold: 0,5 L - Se ingredienser

RASPBERRY SORBET

 

En unik, kompromisløs og frisk økologisk sorbet på solmodne hindbær og hvidt rørsukker. En sorbet, som hylder den rene og uspolerede smag. Server den gerne sammen med en kugle vaniljeis, friske bær og mynte. Indeholder ikke mælk.

 

Indhold: 0,5 L - Se ingredienser

YUZU-LIQUORICE

 

En spektakulær og raffineret økologisk is på lakridsrod og den eksklusive japanske citrusfrugt yuzu. En is fyldt med smagsindtryk og harmoni. Server den gerne i selskab med vaniljeis.

 

Indhold: 0,5 L - Se ingredienser

VANILLA

 

En klassisk, enkel og eksklusiv økologisk vaniljeis, fyldt til bristepunktet med korn fra friske vaniljestænger. Server den gerne med en kugle passionssorbet og friske frugter.

 

Indhold: 0,5 L - Se ingredienser

PASSION SORBET

 

En aromatisk, frisk og tropisk økologisk sorbet på passionsfrugt og et forsigtigt drys hvidt rørsukker. Server den gerne med en kugle vaniljeis. Indeholder ikke mælk.

 

Indhold: 0,5 L - Se ingredienser

AMBER-COCONUT

 

En raffineret økologisk iscreme på kokos, karamel og vores prisvindende karamelliserede hvide chokolade, amber. Smagen er dyb, mangfoldig og eksklusiv.

 

Indhold: 0,5 L - Se ingredienser